Arama sonuçları: *

• Users: 'SteeL
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 'SteeL

850k araç önerisi istiyorum

Hocam o paraya 2016 1.6 Tdi Dsg Style paket octavia alınır , clio önermem örnek olarak , km daha düşük istiyorsanız ufak tefek boyalı bakabilirsiniz ama bu parada rakipsiz konfor ve kaliteye sahip https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acilll-hatasiz-boyasiz-1222462231/detay
  2. 'SteeL

1.2M TL'ye Araba Önerisi

2015 model trendline alınır , hiç yoktan d segmenti araba bütçede alınabilecek en kalite ve konfora sahip araç
  3. 'SteeL

1.2M TL'ye Araba Önerisi

Passat alınır o paraya
  4. 'SteeL

500-600K araç önerisi?

söyledigim arabalarında hepsi temiz
  5. 'SteeL

500-600K araç önerisi?

Kardeşim sen araba önerme , o paraya (i20, clio , polo) 2013-2016 arası araçlar almak varken neden gidip 2008 model araba alsın ???
  6. 'SteeL

500-600K araç önerisi?

Megan 2 ye 550k vermek kadar mantıksız bir hareket olamaz
  7. 'SteeL

900k - 1m düzeyinde alınabilecek araçlar nedir ?

2017 model temiz hatasız veya çok ufak boyası olnalr alınabilir 1736671533 örnek olarak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-pue-motors-hatasiz-2018-dizel-plusotomatik-skoda-octavia-plussuperb-jant-1222033914/detay
  8. 'SteeL

900k - 1m düzeyinde alınabilecek araçlar nedir ?

bu paraya rakipsiz skoda octavia
  9. 'SteeL

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

volkswagenin1.5 benzinli motoru çok saglamdır kesinlikle öneririm
  10. 'SteeL

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

1.2 yaparsan troc öneririm
  11. 'SteeL

2 Milyon TL'ye araba önerisi

Hocam tonalenin motoru biraz zayıf kalıyor kalite olarak tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle süperb daha iyidir . Eğer suv istiyorsanız tiguan veya kodiaq bakabilirsiniz Kalite olarak ise tiguan golf kalitesinde , kodiaq ise süperb kalitesiyle ayndı Boyut olarak kodiaq daha büyük D suv diye geçer...
  12. 'SteeL

Hocam golf ile arasında kalite , yalıtım , konfor açısında çok fazla fark var Ben olsam kesinlikle süper alırdım Aradaki fark çok fazla , bayide test sürüşünde yapabilirsiniz zaten aradaki farkı anlayacaksınız Aslında golfle süper rakip bile değil Golf C segmenti Süperb D segmenti
  13. 'SteeL

Hocam sanırım golfde istiyorsunuz ama size şöyle açıklayayım : golf c segmenti bir araba süperb ise D segmenti süper yalıtım konfor ve malzeme kalitesi olarak golten çok daha iyi süperbdeki 1.5 tsi mild hibrit motorda gayet güzel ve performanslı bir motor ve yakıt tüketimi 5.0L civarı süperbi...
  14. 'SteeL

skoda mı düşünoyorsunuz alfa mı anlayamadım
  15. 'SteeL

eger sıfır alıncaksa o paraya rakipsiz tek araç var ; süperb Elite 1.5 TSI mHEV 150 PS DSG
  16. 'SteeL

Audi istersen A4 bakabilirsin ama bece audi a4 ün yüzü çok eskidi yıllardır aynı kasa BMW ise 2021 G20 veya 2018-2019 arası 5 serisi alabilirisin şahsen benim tercihim 5 serisinden yana olurdu
  17. 'SteeL

2016 Jetta için far ampülü önerisi

mercek yok ama sarı far kötü duruyor
  18. 'SteeL

2016 Jetta için far ampülü önerisi

2016 comfortline jetta aracım için far ampülü alacagım ama bu konuda hiç bilgim yok . şuan üstünde uzunlarda beyaz ampül var kısalarda ise sarı halojen ampül var Kısalar için ne önerirsiniz
  19. 'SteeL

400-550K Araç önerisi

yani bu araçlarda model yılını ve kmye bakmak daha önemli , fluence konfor acısından c elysee den daha iyi ama çok fark yok. hangisinin km daha düşük ve model yılı yüksekse onu almak mantıklı
  20. 'SteeL

400-550K Araç önerisi

sedan araba bakıyorsan c-elysee veya fluence bakabilirsin
Top Bottom