Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Ford connect aracım için çıkma kadran aldım

Görseldeki iki PCB aynı değil hocam, birinde çipler var, diğerinde çiplerin yeri bile yok. Aynı parçaysa bile farklı versiyonlar bunlar
  2. Ömer Murat KARACA

Chery Tiggo 8 pro Max alınır mı??

Tiggo 8 Pro ile segment olarak hiç alakası yok ancak Skoda Kamiq ve VW T-Cross'ta ekim indirimi var. Normal liste fiyatından yaklaşık 400K uyguna geliyorlar. 2015 Süperb'i verip üste bi 300 koyup almaya niyetlendim; - Kahramanmaraş VW Bayisi T-Cross Life paket (boş paket) 1.0 DSG + Metalik Renk...
  3. Ömer Murat KARACA

Opel Astra J 1.6 Edition Plus alınır mı?

Hocam 2004 Corsa 960KG 1.2 benzinli araçla 7.5L yakıyoruz şehir içine. 1.5 ton kasaya 1.6 motor araba 6-7L ancak uzun yol verisi olabilir, şehir içi olduğunu sanmıyorum Ne yakarsa yaksın LPG taktırmayın aman
  4. Ömer Murat KARACA

Opel Astra J 1.6 Edition Plus alınır mı?

Opel'in en rezil motoru. 1,4 Egea'dan hallice. Gaza basarsın gitmez, 100KM'de minimum 10L yakar, LPG takarsın subap eritir düzen tutmaz tamirden çıkmaz. Sevmediğiniz - düşman olduğunuz biri varsa aldırabilirsiniz. İnsanların Opel'i sevmeyip eleştirmesine sebep olan motor bu motor. Astra J kasada...
  5. Ömer Murat KARACA

Binek araçlarda Dizele ne gerek var?

Hocam Toyota'nın dizeli çok tartışmaya açık :) Benzinli veya hibrit alıp da sorun yaşayan neredeyse hiç görmedim de duymadım da. Benzin veya hibrit de saçma geliyor bana sırf 3 kuruş eksik harcama çıkacak diye ne yol tutan, ne malzeme kalitesi olan, ne ses yalıtımı olan, ne performansı olan...
  6. Ömer Murat KARACA

Hyundai i30 Satışa Çıktı!

2 milyona max 2-3 yaşında sıfırdan farksız Süperb vb. araçlar alınabiliyorken bunlara kuruş vermem ŞAHSEN. Alan hayrını görsün
  7. Ömer Murat KARACA

Peugot 206 alınır mı? Kullananları bekliyorum.

Arkadaşım 1 sene binip sattı, ön 3 parça değişen, şasi ucu hasarlı 190'a verdiler Mart'ta, keşke alsaydım diye hala dövünüyorum. Yürüyeni kusursuzdu, 2006 model 250K KM'de 1.4 dizeldi (Motoru yanlış hatırlıyor olabilirim ama dizeldi araç). yerine 2020 Clio aldılar 1.0 TCE. Önden büyük bir hasarı...
  8. Ömer Murat KARACA

Öğrenciye 800-900 bandı araba

Olabildiğince masrafsız ve uygun maliyetli olması açısından şahsen düşük KM dizel bir Egea alırdım
  9. Ömer Murat KARACA

1.1 MİLYON MAKSİMUM 1.2 MİLYON BANDINA ARABA ÖNERİSİ

Bu bütçede B6 kasa 2014-2015 gırtlak dolu 1.6 tdi otomatik süperb alırsınız. 5 senedir biniyoruz tavsiye ederim
  10. Ömer Murat KARACA

Öneri 1.300.000 TL'ye araba önerisi

Piyasası pek yok, satışı biraz yorabilir ama ortalama 2019-2020 yeni kasa çok güzel bir İnsignia alınır o rakama. Makyajlı kasa Peugeot motoru ve şanzımanı var. Örnek bir ilan atacak olursam (İlandaki araçla ilişkim yok 😅)...
  11. Ömer Murat KARACA

735K fiyat Clio 2019 Model için uygun mudur?

Daha bu hafta 2021 model, paketini hatırlamıyorum ama ne boş ne dolu orta paket dedi arkadaş, 2021 model 1,0 TCE otomatik 135K kilometrede hatasız 835'e aldı arkadaş. 2 yaş eski ve manuel ancak KM'si süper bir araç almışsınız. BANA GÖRE çok değil.
  12. Ömer Murat KARACA

2024 Skoda Superb alınır mı ?

Kavrama tipini bilmemekle birlikte 2015 1.6TDİ 105BG'lik Süperb'imiz var. Eski kasa araç, görseldekinden. 130K KM oldu daha şanzımanda titreme bile yok. Gayet memnunuz. Fazla uzun olduğundan yol tutuşu BANA bir tık zayıf geliyor. Bir de aracın yüzey alanı geniş olduğundan uzun yolda rüzgardan...
  13. Ömer Murat KARACA

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

ben güncel kasadan bahsediyorum hocam :) 2023'ün yarısı makyajlı kasa, bizdeki de makyajlı.
  14. Ömer Murat KARACA

Her arabada çıkabileceği gibi Corsa'da da boya sorunu çıkabiliyor çok çok nadir, 2 tane ekpertiz videosu çıktı diye tamamen kronik sorunlu olmuyor. Zaten ekpertiz yaptırarak alınacağından sorunu varsa da ekperde anlaşılır. Ayrıca ne arkadaşa aldığımız araçta ne de başka Corsa'da sağa çekme...
  15. Ömer Murat KARACA

Hocam geçen ay arkadaşıma 930K'ya 1.2T 100bg 2023 opel corsa aldık hatasız boyasız 30K km'de. 8 ileri otomatik şanzıman. Boş paket olmasına rağmen direksiyon ısıtma, şerit takip asistanı vs gayet de yeterli özelliklere sahip. Sedan şart değilse 1.2T 100 veya 1.2T 130BG Corsa alınabilir...
  16. Ömer Murat KARACA

hocam ben 2004 Corsa ile 7K devir çeviriyorum, hemen hemen 170K KM oldu daha patlamadık. Sürekli dip gaz son devir giderseniz araba farketmez hepsinin motor elinizde kalır. Sürekli yapmayacaksanız bir şey olmaz. Corsa'ya yaptığımı 2015 DSG süperb'le de yapıyorum onun da DSG'yi elimize almadık...
  17. Ömer Murat KARACA

yağ muhabbetini bilmiyorum ama 1,4'ün söylenilen kadar kötü gittiğini düşünmüyorum. 2004 1,2 atmosferik 75BG Opel Corsa ile 2007'den bugüne 135K KM yaptık uzun yolda sollama yapmak ve uzun yolda biraz yorması haricinde eksiklik hissetmedik. Sadece Turbolu araçlara nazaran devirli kullanmak ve...
  18. Ömer Murat KARACA

Caddy alınır mı 2.0

DSG en sorunlu şanzımanlardan birisi ancak memnun olan da çok. 2015 Model B6 Süperb'imiz var 1.6TDİ 105BG'lik eski motor, 7 ileri DSG. 128K km oldu daha tık yok çok şükür.
  19. Ömer Murat KARACA

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

Togg'a muhalefet olsun diye demiyorum ancak ben malzeme kalitesini ŞAHSEN beğenmedim. Yine göğüs ve kapılar idare eder de özellikle direksiyon ve düğmeler Egea'dan hallice. Uzun yolda da istasyon sorunu yok ama şarj süresi sorunu var maalesef. Cherry'nin de geleceği tartışmaya açık ve geri...
  20. Ömer Murat KARACA

🟢 FİAT, EGEA'DA %10 İNDİRİM KARARI ALDI!

900'e 1.3 multijet kesinlikle iş görür. Alabilene hayırlı olsun 🙏
Geri