bence gelirse yasa en az 1 yıl sahibi olmaları ve alınan araçların 5 yıld satış yasağı şartı getirilmeli. aksihalde fırsatçıların ekmeğine yağ sürmek olur
elde tutmaktansa elle tutulur şeyler almak her zaman daha mantıklı. sene sonu enflosyon oranları %44 gösteriyor şuanda. bu da max %44 paranın değer kaybetmesi demek
ucuzluk bekleyenler çok bekler. devletimiz ucuz diye vergiyi bi çaktımı ebemizi göreceğimiz belli. bu olmasa bile eğer firma satış pazarlamasını kendisi değil de başkasına yaptırırsa bizim vatansefer insanımız ucuz diye üstüne koyar güzel bir kar sonra satar
bende de oluyor genelde. ılık suya deterjan ve 5-6 damla beyaz sirke kyup yapıyorum fiber bezle siliyorum çıkıyor. sıktıktan sonra çok az bekleyeceksin kurursa bi dha sık. sadece sirke sıkmak olmuyor bu arada karışım olmalı
Ben aldım 10 bin tl küsüratı var tutuyor bastırma dahil ama başka yerleri araştırman gerek çünkü başka sürücü kursu 15 bin fiyat çekti bana herkes kafasına göre fiyat çekti eskiden sınav giriş belgesine para vermemiştim şimdi 350 tl aldılar