Arama sonuçları: *

• Users: A1meda
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Benzin mi LPG mi mantıklı şu an?

Dostum mesela eski model bir araba aldık diyelim 15-20 yıllık lpg motora zarar verir diyorlar. Ne düşünüyorsun? Km yapmış ve eski araba olduğu için motora zarar veren bir sistemi devam ettirmek mantıklı olur mu?
  2. A

200 bin TL ye hangi arabayı alırdınız

Bütçe 200k ise 150k ile bir araba alınıp temizliğinden bakımına özenli bir araç çıkarılabilir. Yani aldıktan sonrasına da bütçe ayırman güzel olur. 50klık bakım yaptır demek değil yani uzun vadede bakımlı araç hoşuna gider.
  3. A

200 bin TL ye hangi arabayı alırdınız

Youtubede autoclub diye bir kanal izliyorum. Yıllarca araba ile ilgili dergide çalışmış bir sürü arabayı deneme amaçlı eline almış insanlar. Yılların ustaları arabalar hakkında konuşuyor işine yararsa bak derim. Kişisel görüşüm yılca eski ama daha temiz arabaların olduğunu unutma her modeli yeni...
  4. A

Smart EQ ForTwo Hakkında Sorular

Bu araç hakkında merak ettiğim sorular var. 1.87 boy için sizce uygun bir araç mı? Komik bir görüntü veya sıkışma olur mu sizce? Biliyorum soru komik :D fakat böyle bir gerçeklikte var :D herkese uygun bir araç mı yoksa küçüklere küçük araç mı onu merak ettim.
  5. A

TOGG Üretim Bandından İlk Videosunu Paylaştı

Arkadaşlar bu araçlar pahalı olacak diyorlar. Yurt dışı düşünüldüğünden bahsediliyor. Bu ekonomi, işsizlikle ve yüksek vergilerle zaten her araç üst sınıf kalıyor orası ayrı. Peki neden tanıtımlar iç pazara yapılıyor? Not: Aracın pahalı olacağını nereden çıkardın diye soranlar varsa; sosyal...
Top Bottom