Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Hahahaha farkettim farkettim
  2. AGUMBA

Keyfe keder satıyorsan koy dursun ama biraz duygusallık karışınca sanki özellikle satılmsın diye böyle bir fiyat girmişsin gibi 😂
  3. AGUMBA

He bir de motordan falan anlamıyorsanız size sorunlu mal takaslamaları da büyük bir olasılık. Bu motorlu taşıtlar piyasasında çakal çok
  4. AGUMBA

Motoru boşver be kardeşim ben hiç tavsiye etmiyorum çok ölen gördüm gerek yok kendini tehlikeye atma
  5. AGUMBA

Siz bu sisteme 100 bin değerinde herhangi bir şey takas teklif edilirse bir saniye bile düşünmeden kabul edin. Sisteminizin 100 bin edebilmesinin imkanı yok. Sisteminizi çok seviyorsunuz belli ve bir tık duygusal bir fiyatlandırma olmuş gibi geldi bana
  6. AGUMBA

Ehliyetsiz araba kullanma

Ben olsam bi tur eve kaza yaptırırım çocuğa. Bunlar önemli detaylar
  7. AGUMBA

Öneri Max 370 bin araba önerisi

Kartal da her işe yarıyor bikere abim sürerken tekeri kopup fırlamıştı ama olsun bunlar olabilir yani normal fjssjajdhahahsh
  8. AGUMBA

Öneri Max 370 bin araba önerisi

370 e çok bir seçenek yok işte sıkıntı o kardeşim. Ben de oyumu Doblo dan yana kullanıyorum
  9. AGUMBA

Debriyaj gaz ayarını tutturamıyorum

Eğer zorlanıyorsan ilk başta arabayı kaldırırken bir tık fazla gaz ver ama köküne kadar basma normalden çok az fazla ver ki araba bayılmasın. Araba ufaktan hareket edince gazı azaltabilirsin zamanla bunu fazla gaz vermeden yaparsın zaten sıkıntı yapma
  10. AGUMBA

Arkadan itiş kullanmak zor mu ?

Ben uyarıyım dedim aklında bulunsun şimdi öyle sorular sormuşsun ki sanki tehlikeli araba kullanacakmışsın gibi bir hissiyat var hani şöyle hareketler yapsam arkadan itiş bana sıkıntı çıkarır mı gibisinden ama yapmayacaksın sıkıntı yok. Bu arada 130 fazla bir hız değil 130 ile leş bir araba bile...
  11. AGUMBA

Arkadan itiş kullanmak zor mu ?

Gaza az bas bütün sorunlar çözülür kardeşim. Gereksiz fazla basarsan da dünyevi bütün dertlerinden kurtulmuş olursun ama tabi dünyevi bir hayatın da kalmaz bilmem anlatabildim mi
  12. AGUMBA

Kuzey marmara otobanı radarlar var mı

Bi oraya radar koyup milleti avlamadıkları kalmıştı zaten
  13. AGUMBA

200Bin Kilometrede Ford Focus Alınır mı?

Sanki o bize para verecek
  14. AGUMBA

200Bin Kilometrede Ford Focus Alınır mı?

İşini iyi bilen bir usta ile araç bakmanız sizin için daha iyi olur. Böyle bir aracı soruşturmaya bile değmez her şeyi geçtim ilanı açanın yazma şekline üslubuna baksanıza ben güvenilmez bir insanım diye bağırıyor resmen
  15. AGUMBA

ROLL NEDİR? NEYE GÖRE YAPILIR?

Birader bir şey sorarken yada söylerken bukadar özür dilemene ne gerek var? Anlıyorum toplum tarafından yadırganacağını düşünüyorsun ama bir şeyi bilmemek kötü bir şey değil. Benden sana bir tavsiye bir şey sorarken, isterken yada düşünceni belirtirken özür dilemene, cahilliğime verin falan...
  16. AGUMBA

arkadaşlar bana araç seçebilir misiniz hayrınıza

Bu araba bence kesinlikle olmaz biz 2005 modelini 26 bine almıştık 160 binde nerden baksan 200 bin km binmişizdir. 2005 modelleri bile bu fiyatlarda nerdeyse bide bu araba 253 bin km de. Bence kesinlikle alınmaz
  17. AGUMBA

Ehliyet sınavında boş soru bırakmak

Ver yansın boş bırakma
  18. AGUMBA

Egea 1.4 Fire easy yüksek devirde kullanmak sorun oluşturur mu?

Acele giden nereye gider biliyorsun... Şansını fazla zorlama 😂
  19. AGUMBA

2015 model 150 bin de bmw 520d alınır mı ?

Kardeşim siz bence bir aile arabası bakın eğer uzun süre kullanma niyetindeyseniz çünkü şimdi yaşın 18 alırsınız bi bmw bi kavşakta şeytan aklına girer bi yan ver bakıyom Genco der sonra arabayı vurursun falan sıkıntı çünkü araba oyna benimle diyor kesin aklını kurcalar. Bence yakıt konusunda...
  20. AGUMBA

Araba ses sistemi fikir yardım .

Önemli değil fikir verebildiysem ne mutlu bana. Ne yaptınız bir şeyde karar kılabildiniz mi
Top Bottom