Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

600-670K arası araç önerisi?

Hahahahah laflara bak ya nasıl kuduruyorsun😂😂 hadi git biraz da başka konularda boş konuş 😂
  2. AGUMBA

aaaa bukadar mıydı? Daha boş yapmayacak mısın? Bişeyler daha söyle de onların da karşılığını vereyim ama sen hiçbir zaman sana dediğimiz gibi bir araç bulup buraya atamayacaksın çünkü sen her insanın etrafında mutlaka 1 tane olan " onun yerine şunu alsaydın " diyip söylediği şeyin konuyla...
  3. AGUMBA

Vay be sen ne Zeki insanmışsın bi ekspere göstermeyi sadece sen akıl edebilirsin herhalde. Dynobil firmasına gösterdik detaylı bir şekilde ve dediğim gibi araba tamamen hatasız orijinal. Daha fazla direnme istersen çünkü git gide daha da boş konuşmaya başlıyorsun 😂aracın yetkili servisinde...
  4. AGUMBA

Ona bakılırsa arabada 250 ibre var tabikide 250 basmayacak. Senin 75 beygir 1.0 Araban girmek için can çekişirken 1.4 olan gayet rahat gidecek. Sen 1.0 o sürekli sıkıştırırken ben tıkır tıkır gezeceğim uzun lafın kısası sen sıkıştırmaktan üst kapak çatlatıp taşlatırken ben kafam rahat devam...
  5. AGUMBA

ben size daha fazla bişey yazmak istemiyorum eğer dediğimiz koşullarda bir araba bulabilirseniz ( ki bulamayacaksınız ) buraya atın biz de bakalım. Şukadar etmez bukadar etmez demeden önce iyice bir bakın öyle konuşun sonra burda örnek istenince istenen örnekle alakasız ilanlar atmayın bu da...
  6. AGUMBA

Evet 1.4 egea lar çok iyi fiyatlara var ama alıp satması zor işte... Ben 1.4 egea kastetmedim bu arada yaygınlık ve tutulması açısından benzettim
  7. AGUMBA

Çok baktım çok içim gitti ama al sat konusu sıkıntı olduğu için vazgeçtim. Bir gün zengin olursam fantezi arabam olacak kendisi 😂
  8. AGUMBA

Sırf dediğim şartlarda ( ki arabada parça parça boya var ) araba atabilmek için saçma sapan, üretenin bile almayacağı bir arabayı atıyor. Senin arabayı ben çok beğeniyorum bu arada. Sedanlarda egea neyse hatchback arabalarda da i20 o bence
  9. AGUMBA

1.0 sce nedir Allah aşkına bu arabanın bu fiyatta olmasının sebebi zaten düz yoldan başka yerde gidememesi benim ihtiyacımı zerre kadar karşılayan bir araba değil ve 1.0 motorlar aldığın zaman satması zor insanlar düz yolda zor araba sollayamayan araçlara para vermek istemiyor. En azından...
  10. AGUMBA

Alabileceğimiz bütün modeller arasında en düzgünü buydu ama siz profesyonelsiniz galiba 500 bin TL ye maksimum 135 bin km de boya, değişen, sök tak, tramer, hasar kaydı olmayan bir araç bulun burdan atın da engin bilgilerinizden biz de faydalanalım zira sizin gibi bol keseden konuşanları çok...
  11. AGUMBA

Aynen birader biz zaten hiçbir şey araştırmadık gittik hemen aldık haklısın 🤌🏻
  12. AGUMBA

Ben özelden atacağım sana
  13. AGUMBA

Symbol 1.4 expression plus alabilirsin 2010 model en dolusu 135 bin km de 500 bin TL ye aldık biz. Aracın bence hem şekli güzel hem de yakıtı çok az. 4 cam otomatik, dijital klima, elektrikli yan aynalar, ABS falan var bence güzel araç ve satışı da kolay
  14. AGUMBA

2015 Peugeot 208 1.2 Puretech Gt-Line 110 Hp Eat6 Şanzıman Model alınır mı ?

Malesef bu araçla ilgili yok biz manuel bakıyoruz sizin dediğiniz gibi otomatikte çok artıyor fiyat
  15. AGUMBA

2015 Peugeot 208 1.2 Puretech Gt-Line 110 Hp Eat6 Şanzıman Model alınır mı ?

Allah kolaylık versin bu fiyatlarda araba bulmak zulüm gibi bir şey
  16. AGUMBA

Öğrenciye 800-900 bandı araba

Öğrenciye gidecek tek araba en güvenli, en az yakan ve ustası bol olan modellerdir ama sen diyorsan ki bende (veya ailemde) çok para var işte ozaman hafif düşük model bir araç alınıp yazılımdır, egzozdur bu fanteziler yapılabilir 😂 tabi her muayenede air, egzoz, bass bunları söküp sonra tekrar...
  17. AGUMBA

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

Sen sinyal vermeyi unutma en çok ona takılıyorlar kesinlikle bırakırlar sinyal konusunda
  18. AGUMBA

Porsche Cayenne 4.5S

Asıl sıkıntı bütçeye çıkmak değil bence asıl sıkıntı alınan arabanın bakımlarını yada Allah göstermesin bir kazada masraflarını karşılayacabilecek olmak o yüzden bence böyle bir araba bakıyorsan bunu iyi araştır. Bugün bir yorum okudum adam Mercedes CLA 200 alıyor adamın başına 200 bin TL masraf...
  19. AGUMBA

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

Skoda Fabia comfort 1.4 16 valf 101 beygir hatchback olanlardan bakabilirsin hem az yakıyor hem de güzel gider ortalaması 230.000 ile 300.000 TL arasında
  20. AGUMBA

Yardım Astra J Gaz Verince Üfleme Sesi ve Çekiş Düşüklüğü

Bizim sıkıntıda tam olarak buralardandı Bence sıkıntısız çözülür
Geri