Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AK47

Yarın ehliyet sınavımvar

Çalışmadan 94 aldım ben. Yaptığım tek şey son 2 yılın çıkmış sorularını çözmek oldu. He bir de bilmiyorsan veya karıştırıyorsan ilk yardım konusu ve taşıt çeşitlerinin otoyol ve caddelerdeki kurallarına bak. Zaten geneli mantık sorusu ve kolay.
  2. AK47

Önden çekişli araba alınır mı

Önden çekişli araçlarda yakıt tüketimi daha ekonomik oluyor az da olsa. Virajlarda önden çekiş araç arkadan çekiş araca göre çoğunlukla daha iyi viraj alır. Çekiş ön tekerlerde motor yükü de ön tekerlere bindiğinden sağa sola savrulma virajdan kopma gibi durumlar daha düşük bir ihtimal olur...
  3. AK47

Benzinli araç mı tercih ediyorsunuz dizel mi?

Bahsettiğiniz modellerde haklı olabilirsiniz fakat ben şu son 1-2 aydır 5-6 model farklı marka benzinli ve dizel araç kullandım çoğu otomatikti, yeni nesil araçlarda benzinli olanların kullanımı daha keyifli. Yeni nesil benzinlilerde (markaya ve modele göre değişmesi muhtemel bir durum)...
  4. AK47

Renault Taliant Hakkında Fikirleriniz?

2021 corsalar da o fiyatlardaydı sanırım. Gayet şık bir araba. Bu araca o para verilene kadar çok araç var.
  5. AK47

Renault Taliant Hakkında Fikirleriniz?

O paraya 2008 bmw 3.20 alın en azından premium araca binmiş olursunuz.
  6. AK47

Mağduruz Ceza Yedik.

Yüzde 10 olması lazım arabadan arabaya feğişen opsiyon farkı. Yüzde 5 de olabilir.
  7. AK47

BMW 418i GC MSport (2015) - Fiyatına göre nasıl? Alınır mı?

Bu tarz olması önemli mi acaba? 250 bin civarında yeni model SUV lar mevcut bence daha konforlu.
Top Bottom