Arama sonuçları: *

• Users: AdRaSa
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

600-700k otomatik araç önerisi

Auris'de olur yaris'de olur. Arkadaşım 2 3 yıl önce temiz bir yaris buldu manuel. Araç hem yakıt cimrisi hem de bakım hariç masraf çıkarmadı. Yenge kullanacaksa hele yaris daha iyi olur bence. Neredeyse her yere sığıyor araç. O teknik kısımlar hakkında benimde bilgim yok maalesef.
  2. A

600-700k otomatik araç önerisi

Bu bütçelerde otomatik modeller için toyota honda harici bakmamak lazım diye düşünüyorum. Boş yorumcuları da fazla sallama ötsünler, ince eleyip sıkı dokumak lazım araç işi sıkıntılı iş geri dönüşü zor olur.
  3. A

Yardım 2011 model otomatik cruze 1.6 LS Plus alınır mı?

Firma Türkiye’den çekildi diye biliyorum. Otomatikte en önemli konulardan biri şanzımandır. Durum varsa Toyota, honda, ford bakmanızı öneririm
  4. A

Arabayla köpeğe çarptım

İsteyerek çarpma söz konusu değil gibi duruyor, ayrıca köpeğe çarpmamaya çalışmak daha tehlikeli. Muhtemelen sen çarptıktan sonra o yerden kalkıp koşmaya devam etmiştir genel olarak öyle oluyor çünkü. Geçmiş olsun. Fiyat konusunu bilgili arkadaşlar aşağı yukarı söyler zaten.
  5. A

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

AGT kurye de eski bir lada araçla benim amazon kargolarımı getiren birisi var. Teslimat başına 2.75 TL alıyormuş, araçta herhangi bir ibare reklam vs yok.
Top Bottom