Arama sonuçları: *

• Users: AhmetN
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AhmetN

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

1 ila 1,2 milyon arasında olacağı söyleniyor
  2. AhmetN

150.000 TL Araba Tavsiyesi

Bence hiçbir zaman böyle bir şey olmayacak. Zaten TOGG uçuk bir fiyattan satışa çıkacak. İkinci ele etkisi muhtemelen Sinan Enginin Clear Men reklamında oynaması gibi bir şey olur.
  3. AhmetN

Öneri 350-400 bin TL araba önerisi

Bu fiyata 2012 model araba önermek hiç içime sinmiyor. Diyecek çok şey var ama zamanı değil https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-orjinal-ilk-sahibinden-sayilir,masrafsiz-full-1036155434/detay...
  4. AhmetN

Başlayalım, Mondeo kaliteli araba ancak bu ilandaki aracı önermem. 200 bin kilometresi çok kullanılmışılığını yıpranıldığını gösterir üstelik 2015 model. Boyası ve 4 bin tl hasar kaydı satılmasını fazla zorlaştırır. Son seçenek olmalı bu araç. Corolla güzele benziyor, 2014 model 140 bin...
  5. AhmetN

Astra J ve Toyota coralla bakın derim. Eğer şehir içi kullanılacaksa 1.33 motor corolla sizin için elmas gibi bence. Hem aile arabası hem az yakıtı hem de Toyota kalitesi ve konforu.
  6. AhmetN

350.000-400.000 TL araba önerisi

Az yakar ama boş bir araba. Önerim konfor açısından Jetta donanım ve yol açısından Focus.
  7. AhmetN

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

Umalım da "düşük segment" dünya pazarına göre değilde Tükiye pazarına göre olsun.
  8. AhmetN

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

Umarım sadece üst segment olmaz. Orta halli tabakalarda bu araca sahip olabilir.
  9. AhmetN

300.000+ Araba önerisi

Aslında mokkayı daha büyük biliyordum.
  10. AhmetN

300.000+ Araba önerisi

Mokka vrya Spartage önerebilirim.
  11. AhmetN

Yardım Opel Astra K vs Honda Civic Sport

Honda atik arabadır ama Opel daha ağırbaşlı ve sağlamdır. İkisini de kullandım diyebilirim. Civic'in yeri ayrı ama bu noktada Astra K tercih ederdim. Civic'in yeni modellerini pek beğenmiyorum.
  12. AhmetN

Hayalinizdeki araba nedir?

Tesla Model X
  13. AhmetN

200.000 TL Araba Önerisi

Peki 2014 model üstü sedan önerin var mı?
  14. AhmetN

200.000 TL Araba Önerisi

SUV olarak önerisi olan var mı?
  15. AhmetN

200.000 TL Araba Önerisi

205 bin TL'yi geçemeyecek şekilde araç arıyoruz. SUV öncelik ama güzel sedan önerilere de açığız. Aynı şekilde yarı otomatik ve otomatik çnveliğimiz. Motoru ise en az 1.5 olmalıdır. Hasarsuz temiz araç önerilerinizi bekliyorum.
  16. AhmetN

volvo xc90 vs tesla model x

Dostum o bilgi kaç yıldır öyle? Bir tarafta son model teknolojileri bulunduran elektrikli bir araç diğer tarafta sağlam bir araç. Tercihim kesinlikle Tesla olurdu.
  17. AhmetN

volvo xc90 vs tesla model x

Kesinlikle Tesla Model X
  18. AhmetN

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

Farketmedin sanırım "şahsen" dedim. Keşke üste çıkmaya çalışmadan yorumu anlamaya çalışsaydın.
  19. AhmetN

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

Bir tarafta 180 hp varken 120 hp motora bakmazdım şahsen.
  20. AhmetN

!TASARIMINI EN SEVDİĞİNİZ ARABA HANGİSİ!

Balina kasa 2009 model Civic
Top Bottom