Arama sonuçları: *

1. A

Acemiye Araba Önerisi

200 bine temiz bir clio1 bulursun ufak tefek sehir içinde rahat oluyor az yakıyor. Performansı üzmez ben kullanıyorum memnunum. O paraya temiz Albea hele 1.6 imkansız. Bahsettiğin kasa Civicleri kullandım yeni başlayan biri için fazla seri arabalar
  2. A

Radar cezası kağıdı eve gelir mi

Hocam e devletten ben sadece cezanın tipini ve miktarını görebiliyorum ne kadar hızla girdiğimi falan nerden görebilirim
  3. A

Radar cezası kağıdı eve gelir mi

Dün 110la radara girdim. Ceza mesajı geldi. Sorun parasında değil 1506 TL erken ödeyince 1200 civarı. Ama aileme ceza kağıdı gelirse sorun olur. Kağıt gelir mi?
  4. A

800-850 Bin TL Araç Önerisi

2023 egea 1.4 kullanıcısıyım. Güzel araç ama 0km değil 30 40 bin de alın ama dizel olsun. 1.4 çok yakıyor az kaçıyor
  5. A

Bu hangi Çinli araba

Buldum qiyuan a06 Buydu
  6. A

Bu hangi Çinli araba

Plaka yabancıydı. Başta xiaominin arabası sandım ama değil
  7. A

1.4 Atmosferik alıp LPG taktırmak mı yoksa 1.0 turbo mu hangisi az yakar?

1.4 atmosferik egea crossa biniyorum. Performansi çok kötü. öyle performans arayan biri değilim araç 6000km yi geçti daha 120 yi geçmemişimdir. Bundan önce 2004 65hp 1.5 Kangooya biniyordum onun bile performansı daha iyiydi. Aracı yüksek devirde kullanmak lazım verildiğini söylediği torku...
  8. A

aracım yakıt ibresi çalışmıyor nereye göstermeliyim

Standart bir oto tamircisi ne götürün eğer gerekirse elektrikçiye gönderir sizi. Bir sürü ihtimal olabilir şamandıra elektrik aksamı veya sadece göstergedeki ibre burdan bişey söylenemez
  9. A

1M Aile Aracı Önerisi

Ford Mondeo güzel bir araba olsada arızası üzer, ikinci elde tutulmaz, yakıt olarak zorlayabilir. Onun yerine bir alt segmente inerseniz daha iyi olur. Megane, 1.6 egea cross, eğer binerim derseniz Ford courier, connect ve Caddy de aile için çok güzel olur.
  10. A

1.4 Fire Egea nasıldır

1.4 motor haricinde fiyatına göre güzel bir araç. 1.4 motor ölümdür. Keyifli olması için Yüksek devir kullanmak gerek ama çok yakıyor. Tek çare tüp takıp 2500 devirin altına düşmeden kullanmak gerek. Ah Fiat şuna bir turbo koysaymış çok keyifli olurmuş.
  11. A

ehliyet sınavlarında haksızlık mı yapılıyor

Hocam komisyondaki herkesin aldıkları ücret sabit bı daha ki sınavda alacakları ücret belli birini geçirip bırakmak onlara hiçbir etki etmiyor ekstra bir art niye yoktur
  12. A

ROLL NEDİR? NEYE GÖRE YAPILIR?

Hocam bunlar sokak yarışı net kuralı yok. İki taraftan biri denildiğini anlayınca biter
  13. A

Öneri Suv Önerisi 1.7m - 1.9m

Piyasanın içinden biri olarak alfa ve ds önermiyorum parçası pahalı ve bulunması zor alfanın servis ağı zayıf, ikinci eli hiç tutulmuyor. Diğerlerinide gidip bizzat test sürüşü yapın öyle karar verin hepsi şuan piyasada tutulan yok satan arabalar. Şimdi itiraz edenler olucaktır. Yok ds şöyle...
  14. A

1m bütçe aile arabası önerisi

Sıfır bakıyorsanız egea ve egea cross
  15. A

Yardım egea cross street 1.4 mü, otomatik 1.0 taliant mı? (İkiside sıfır.)

Hocam eğer 1.3 falan oluyorsa street e düşün demiştim. Street kullanıcısıyım ama elimde olsa urban veya lounge almak isterdim en basitinden hız sabitleyici dijital klima falan yok o sebeple boş hissettiriyor. Fakat 1.4 street egea cross un muadili SUV degmentinde Dacia Sandero stepwaydi fiyat...
  16. A

Hmm anladım bizde mecbur ellerindeki tek araç 1.4 street olduğu için onu aldık sizinki en azından daha dolu
  17. A

Egea 1.4 kullanıcısıyım egea diyorum ama urban değil street al gerekirse ama 1.4 olmasın çok hantal ve çok yakıyor. Tüp için bayi 25k istedi.
  18. A

Egea 7 inch android ekran sorun

Hocam sıfır poşetleri bile üstündeydi. 1693897905 Sanırım sorunu çözdüm. Araba normalde en boş paket orijinal ekranı böyle değilmiş Bayi bize navigasyon paketi diye bir şey sattı zorunlu, büyük ihtimal Fiat'ın değilde bayinin kendi oluşturduğu paket Fiat'ın sitesinde öyle bişey bulamadım sonra...
  19. A

Evet
  20. A

Egea cross Arabayı bayiden çıkaralı 1 hafta oldu üzerinde 7 inch android bir ekranla geldi. Ama ekranın hiçbişeyi doğru düzgün çalışmıyor zaten menüsü falan bir garip hani şey gibi sanayiden alınıp sonradan taktırılan dandik çin malı ekranlar gibi ekran açılırken falan zaten Fiat falan yazmıyor...
Top Bottom