Arama sonuçları: *

• Users: Alestawai
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Alestawai

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Ya bilader çok boşsun gerçekten zamanım senin gibi cahil birine ayıramayacağım kadar değerli. Bak yoluna.
  2. Alestawai

Boşun büyüğü burda gelmiş. Bilader o işler öyle değil sen kendini sömürtmeye devam et iş öğretiyorum ayağına 8000 liraya sigortasız çalıştırmaya kanun dışı değil diyen birine anlatacak bir kelime lafım yok benim. Senin aksine ben çalışmanın koşullarını gayet iyi biliyorum, ayrıca bardakta isim...
  3. Alestawai

Hocam özel sektörde zaten insan yerine konmuyorsun orası ayrı konu ama sanki arkadaş burda kral gibi ağırlanıyor. Aynı muameleyi görecek okey ama girdiği yere göre en azından 7.5 saat çalışıp 1 saat molasını yapıp asgari ücretini alıp çıkıcak. Ekstradan sigortası da yatacak ben yıllardır özel...
  4. Alestawai

Asgari ücretin 1/3'ü kanka Kusra bakma da keriz yerine koyuluyorsun. Git Bime başvur 22k paranı al günde 8.5 saat çalış çık. Emeğine değmez hiçbirseyde öğretmez ordakiler sana aileden değillerse. 1736691220 Part time değilsin bir şey değilsin sigorta da yok belli ki ne gerek var bilader 1 sene...
Top Bottom