Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Yazılı ehliyet sınavı zor mu?

Çok rahat geçersin Geçememek için ***** olmak lazım.
  2. Apu Mühendisi

Ehliyet Yazılı Sınavı Geçtim. 1 Hafta Olduğu Halde Direksiyon Dersi Başlamadı ?

Geçtim. Yukarda da yazdım. Arkadaşlar da süreç uzayabiliyor bekle dediler. Bekleyeceğim. 1685975043 Ney, Konu Karıştı
  3. Apu Mühendisi

Zaten Tüm Kurs Araçları Yapboz gibi hepsi her türlü vuruk kırık, Sandero Kullanıldığını İlk defa gördüm. i20 ve clio çok görüyorum genelde.
  4. Apu Mühendisi

Genelde i20 Kullanılıyor, Kursta ne var ? 1685973048 Bende de Babam verdi parayı. Babamın Tanıdığı Vardı. 5.5 Genel Fiyattı 5'e Kapattım. Sizde Hemen Erkenden Yazılın zam gelmeden.
  5. Apu Mühendisi

Güzel Bi Pazarlık yap hocam. Orda çizelgede 7.5 yazıyordu, Ben 5'e Kapattım Peşin. 30 Nisanda Yazıldım.
  6. Apu Mühendisi

Her Şeye Toplam Mı ? Çok İyi Valla Ben Kursa 5 Verdim. Tanıdık vardı.
  7. Apu Mühendisi

%120 zam yedi yapacak bir şey yok.
  8. Apu Mühendisi

5.500 Kurs Aşağı yukarı 3.200 emniyet 240 E Sınav 295 Direksiyon 1685972170 Teşekkür Ederim. Yoğunluğa göre değişiyormuş anladım bekleyeceğim o yüzden.
  9. Apu Mühendisi

Çok teşekkürler. Darlamaya gerek yok o zaman. Pekte göze batmayayım sağolun.
  10. Apu Mühendisi

Kaç ders alınıyor hocam ? 1685971588 Tam soracaktım onu. Kaç gün sürüyor ? 7 mi ? Birde bir haftada kaç ders alınıyor mesela pzt salı çarşamba falan mı ?
  11. Apu Mühendisi

Yarın Tam 1 hafta olacak benim.
  12. Apu Mühendisi

Kaç Tane Direksiyon Dersi Almak Lazım 8 Miydi ? Kurs bulunduğum ilçenin en iyi kursu umarım sıkıntı yaşamam. https://www.google.com/search?q=yaren+s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC+kursu&oq=yare&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i61j69i60l2.886j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Kurs bu.
  13. Apu Mühendisi

ehliyet kursuna önceden başvurup doğum tarihimizde ehliyet alabiliyor muyuz?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ehliyet-yazili-sinavi-gectim-1-hafta-oldugu-halde-direksiyon-dersi-baslamadi.750560/#post-7076572 Arkadaş Kusura Bakmasın lütfen, Deniz Şu Konuya Bi Bakabilir Misin ?
  14. Apu Mühendisi

İşte ben o gün gittim, programları vs. hazırlayacam dedi kadın. Daha yeni de aradım gün vs. bir şeyler dedi. Cumaya Kadar beklerim cumadan sonra direkt giderim. Bi arkadaş var o da 1 ay sonra başladım ben dedi o yüzden beklerim biraz daha.
  15. Apu Mühendisi

Sordum, Başlatacağız dediler ama ne program var ne bir şey. Ne Zaman Başlatacakları da belli değil. Telefondan sordum bu arada. Aşağı Yukarı Ne Zaman Başlaması Lazım ? Normalde Kaç gün sonra başlıyor ? 1685969085 .
  16. Apu Mühendisi

Arkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?
  17. Apu Mühendisi

Fiat Albea'ya Akü Önerisi Yapabilir Misiniz?

Varta Ama Eski aküyü napacaksın ?
  18. Apu Mühendisi

Ford focus mu Toyota Corolla mı

Son Zamanlarda Asya Arabaları Revaçta Olduğu İçin Fiyatları Pahalandı. 5 Yıldır Corolla Kullanıyoruz Bence Çok Güzel Araç. Ama Ben Olsam Focus Alırdım Motordan Ve Paketten Dolayı.
  19. Apu Mühendisi

Direksiyon Kursuna Yazıldım. Tavsiyeleriniz Neler ?

50yi geçtiğin an indiriyorlar arabadan.
Top Bottom