Arama sonuçları: *

• Users: Arslannn
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arslannn

1.350.000 k ya hangi araba alınır

2.700 hocam en ucuzu o söylediğiniz fiyat ötv kdv dahil olmadan geçerli
  2. Arslannn

Chery OMODA 5 alınır mı ? Tüm detaylar açıklamada

Tiggo 7 pro al bence hocam duruşu bence daha iyi
  3. Arslannn

TYA Tosfed Yıldızını Arıyor'a Katıldım. Nasıl bir deneyimdi?

Bende bunu soracaktım tam unutmuşum eyw 😁
  4. Arslannn

TYA Tosfed Yıldızını Arıyor'a Katıldım. Nasıl bir deneyimdi?

Çok merak ettiğim bişey en. kısa zamanda denemek isterim
  5. Arslannn

2 milyon TL ye sıfır yeni model biraz sportif sedan-SUV araba model tavsiyesi

Sıfır 2 milyona spor suv çok yok ikinci ele bakarım dersen x5 x6 öneririm sıfırda aklıma bi tek model y geliyor
  6. Arslannn

Öneri 1.600.000 TL araba önerisi

Tesla model y bakabilirsin yeni satışa çıktı fiyatı çok türkiye pazarına göre normalde 2.5 m dan başlıyo galerilerde
  7. Arslannn

Hayalinizdeki Araba?

alpina b5 gt
  8. Arslannn

Yardım Anahtar Teslim Fiyatı Hakkında Soru

Muhtemelen öyledir ama eğer almak istemesseniz paranızı iade alabilirsiniz
  9. Arslannn

Öneri 1 milyon TL araç önerisi

Jaguar görünüş olarak fazlasıyla dikkat çekici ve ebat olarakda sınıfının en iyisi denebilir dışardan baya heybetli duruyor trameri daha az bulabilirsen tercih edebilirsin 1669922978 Bu paraya verdiğin zaman değişeni olmayan trameri çok fazla olmayan bi araç almak en mantıklısı ki bu araçlarda...
  10. Arslannn

🔥🔥Togg Kilometre Başına 47 kuruş yakıcak

Toplam 1 kere şarj etmek aracı 216 tl eğer evde şarj ederseniz ama bu fiyat hızlı şarj noktalarında 500 tl civarı olur evde akşam takıp sabah fullenmiş olarak alırsınız hızlı şarj 30 dk da doldurur
  11. Arslannn

Togg tartışması hakkında

Hocam sizcede normal değilmi fiyat verilmemesi daha satış stratejisi açısından hiç bir ürtici firma daha 5 6 ay sonrası için fiyat vermez
  12. Arslannn

Öneri 1m bütçe araba önerisi

Bayilerde yok hocam bu araba 2. El fiyatlarıfa 30 40k km yapmış olanlar 1.2 1.3 fiyatı var
  13. Arslannn

1M araç önerisi bütçe 100 200k artar

f10 aklımda var formentor bayide bulamassam aklımda o var aslında xf istiyorum jaguar sonuçta bi prestiji var ama türkiyede biraz mantıksız gibi
  14. Arslannn

internetten yarın bi teklif almayı denicem bakalım bayide yoksa ilanlara bakarım ama sıfır almak tercihim olur
  15. Arslannn

hocam bayi fiyatı 1m den başlıyor paketler arasındkai fark ne
  16. Arslannn

o 2024 diyo hocam çok varda suv olan biraz daha yakın o da 2023 yazı anca sıra gelir o kadar bekleyemem
  17. Arslannn

tasarımı hoşuma gitmedi hocam formentor daha mantıklı gibi
  18. Arslannn

araç müşteri odaklı olucak yani gösterişli bi araç düşünüyorum jaguar xf mantıklı geliyor ama piyasası çok yok sanırsam alırsam pişman olurmuyum
  19. Arslannn

o klasmana inmek istemiyorum hocam zamanında passat mondeo vs araçlar vardı ztn de bu fiyatları o araçlar haketmiyo
  20. Arslannn

alabileceğim maximum performansı almak isterim hız aşırı gerek yok ama gösterişli bi araç olması önceliğim işim için kullanıcam çünkü müşteri görünce etkilenmesi lzm
Top Bottom