Arama sonuçları: *

• Users: BERKANY
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BERKANY

2008 honda Civic dururken öksürür gibi yapıyor

boşta ısıklarda bekleyınce sanki titreme gelmiş gibi oluyor.Stop edecem ama dur vazgeçtim gibi :D enjektör +lpg ayarlıyla hallettirdim ben doğru tasvir ediyorsun merak etme anladık yani ne oldugunu :D
  2. BERKANY

2008 honda Civic dururken öksürür gibi yapıyor

bende de vardı enjektörleri değiştirip ayar yapınca düzeldi. (yaris 1.3 lpg'de)
  3. BERKANY

Öneri toyota corolla 2023 vs cherry omoda 5 2023

Toyota al bence de
  4. BERKANY

Araç trafik cezası ödeme hakkında

Gir bankaya devlet ödemeleri trafik cezası ödeme,yazılan trafik cezasını ödeme MB 37848373 yaz orda yazar tutar.Ode de sana faizli veya indirimli halı gözüküyor.Sonra onaylıyorsun o kadar
  5. BERKANY

Faiz bindiyse de yapcak bir şey yok yine mecbur ödeyeceksin
  6. BERKANY

Cezanin tutarı yazitoe kral banka dan ödeyebilirsiniz
  7. BERKANY

E devletten veya mailinize de düşer ceza herhangi bir bankadan devlet ödemeleri kısmından Örn: MB 65050504 gibi bir numara var onunla beyan ile ödeme yapıyorsunuz.Sistemden görünmesini beklemeyin Bak yukardaki arkadaş atmış MB ile başlıyor.Bankaya gir Trafik cezası ödeme kısmına girdiğinde o no...
  8. BERKANY

accent blue 2012 1.6 dizel Alınır mı?

arabada sürücü hariç her şey değişmiş kral
  9. BERKANY

Direksiyon Sınavını Geçtim Ne Yapmam Gerekir?

Sınavdan geçtiğinde şimdi ne yapmam gerekiyor diye sormak zordu muhtemelen
  10. BERKANY

Drift cezasi yemis miyimdir

Nasip kısmet
  11. BERKANY

Motorine ve Benzine 5TL ÖTV Zam

Güzel haber
  12. BERKANY

Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası

Geçmiş olsun az bir para da değil.Bir daha yapmaman için ders olmuş.
  13. BERKANY

TOGG'A ZAM GELDİ

Kardeş Mercedes e Toyota ya hondaya audiye zam geliyorda BENİM MİLLETİMİN ARABASİ UCUZA Mİ SATİLACAK.Digerlerinden ne farkı var benim milletimin yaptığı aracın.Degeri itibarsizlasir.Artmaliydi tabii ki de.Allah razı olsun herkesten.togg geldi ekonomi şahlandı. Neyse ekmek arasi ekmek yemeye gidiyorum.
  14. BERKANY

2.El Otomobil satın alma zamanı, ne zaman?

Ben artık düşeceğini sanmiyorum belki durur ama düşeceğini sanmiyorum
  15. BERKANY

İLANDAKİ PC ALINIR MI ?

işlemciyi gördüm gerisine bakmadım.20bin tl diyor :D tek tek toplasan 0'daha iyi sistem ve ekipman alırsın.
  16. BERKANY

Mazota 1.93 TL Zam Sa

Mazota zam gelmediğinde uyuyamıyorum.Tesekkurler rahat uyuyabilecegim
  17. BERKANY

Fiat Fiyat Listesi Güncellendi (Bir Zam Daha!)

@Voqe bu haberi senden bekliyordum knk kablimi kırdın biraz daha aktif ol lütfen. Bu haberlerin adamı sensin!
  18. BERKANY

200.000 tl araba önerisi

Arabalar konusunda tam bilgim yok ama evet buydu yanlış yazmışım.200K civarında alınacak 2 sağlam araba var diyorlardı birisi Ford Fiesta diğeri de Opel Astra bu yazdığınızdan.Biraz okumuştum bu iki aracı öneriyorlardı.İnternette baktığımda da Bu aracın Ford Fiesta'ya nazaran daha iyi olduğunu...
  19. BERKANY

200.000 tl araba önerisi

Bakalım bende konuyu takip edeyim ona göre hareket ederim :blobdance::blobdance: Astra o fiyatlarda yok gibi nerdeyse 240K'larda gördüm birkaç tane
  20. BERKANY

200.000 tl araba önerisi

Bende bu fiyatlarda araçlara bakıyordum da gördüğüm kadarıyla en mantıklısı Ford Fiesta veya Opel Corsa diye gördüm.Ondan dolayı dedim yoksa bilmiyorum iyi mi kötü mü.
Top Bottom