Arama sonuçları: *

• Users: Banxtre
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Banxtre

FAR SARARMA NASIL DÜZELTİLİR

Hocam bunu yaptıktan sonra daha kısa sürede eski haline döndüğünü duymuştum doğruluk payı nedir ?
  2. Banxtre

Araba Kullanmışlığım Yok Sizce Ehliyete Yazılmalı Mıyım?

Dostum her sene zamlanıyor ehliyet almak için gereken ücret. Al kenarda dursun ,zor günde vs lazım olur . Tecrübe kazanmana gerek yok zaten sürücü kursunda legal bir şekilde trafikte tecrübe kazandıracaklar.
  3. Banxtre

Almanya'da uzman bir doktor Mercedes'e binebilir mi

Makam arabası ile gezmek abartı olur sanırım : )
  4. Banxtre

Almanya'da uzman bir doktor Mercedes'e binebilir mi

Çok iyi doktorlar TR'de bile biniyor. Almanya'da rahatlıkla binerler diye düşünüyorum. s500 biraz abartı geldi bu arada : ) . Ona herkes binemez ama G63 normal gibi.
  5. Banxtre

Hayalinizdeki Araç !

Hatta soyle diym Şahin alacak kadar param var ama yayan geziyorum jdosjswkdj
  6. Banxtre

Hayalinizdeki Araç !

O araba doğuştan hasarlı Reis Ondan ötürü yayan gezmeyi tercih ederim :D
  7. Banxtre

Hayalinizdeki Araç !

Ayağımı yerden kessin ve hasarlı olmaması yeterli Araba aractır amaç değil
  8. Banxtre

Araba tavsiyesi formu

Polo bakın en son 100 civardı Suan durum ne bilmiyorum
  9. Banxtre

2020 Yılı Ve Araba Fiyatları Düşüncelerim

Bu piyasada arabaya bineceğime istediğim yere koşarak giderim
  10. Banxtre

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

çoktan yok oldu ... ya da edildi anahtar kelime: bilinememezlik
  11. Banxtre

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

hayır genel olarak bilkent mezunu da olsa odtü mezunu da olsa doktoralı da olsa benim şehrimde mühendisin değeri 3 k gerçekten icler acısı olaya şöyle bakıyor tanıdığım fabrika sahipleri Yav ustaylan aynı işi yapiy zati ne gereee var ona çoğ para vermenin böyle düşünen adamlar topluluğu...
  12. Banxtre

Benim şehrim sanayi şehri her sanayi ürününü üretebilecek altyapıya sahip ama gel gör ki usta 5 6 k alırken mühendis maksimum 3 k alıyor 3 k yani.. okumuş insana 3k verirse bu düzen kimse o arabayı üretmez
  13. Banxtre

araba üretilmiyor kendi adımıza başka markalar sana birleştirtiyor veya yan parça üretiyor
  14. Banxtre

Umarım kaçırmamışızdır ama normal silindirli motorlu arabayı üretemezken teknolojinin en üst seviye olduğu elektrikli arabaları üretmek için bu işin önceden de içinde olmak gerek diye düşünüyorum 1608199371 umarım dediğiniz gibi olur
  15. Banxtre

Meşhur bir söz yazayım bunla ilgili Oğlum mernuş 3 dil bileceksin 3 dilde küfredeceksin sen ne o'sun ne bu'sun ne şu'sun sen treni kaçırmış bir milletin çocuğusun malesef ki biz otomotiv sanayinde kendi aracımızı üretmek için treni kaçırdık çok umutlu değilim çıkacak ürün ile ilgili ne...
  16. Banxtre

Yardım Mercedes cla 200 amg westinghouse

hocam yanlış yerde arıyorsunuz cevabı sanmıyorum sorununuzu burda çözeceğiniz araba forumlarına bakınız
  17. Banxtre

300-400.000TL Arası bir fiyatta BMW yada Mercedes önerisi ?

bismillah paket aga bu ya :(
  18. Banxtre

520i 40 bindeyken 2 sene önce 156 ya aldık hasar kayıtsız Hala biniyok maşşallah deyin la nazar değmesin :D
  19. Banxtre

taklacı güvercine binmek istersen buyur kanka var evet
  20. Banxtre

520 i alabilirsiniz o fiyata 1602615066 o fiyatlara zor 525xdrive
Top Bottom