Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Abicim, paşam, haddini bildirdim ezer geçerim. Ne kadar büyük ve olgun bir insanın tebrik ederim...
  2. B

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

İlk önce konuyu okumalısın ondan sonra yorum yapmalısın. İkinci olarak konunun açılma amacı kendi yapmak istediğini diretmekse niye konuyu açtın burada 3 sayfa sana yapmaman gerektiği ile ilgili bilgi vermiş sen kendi söylediklerini tekrar ediyorsun. Yapacaksan olabilecekleri göze alda yap. En...
  3. B

İzinsiz arabayı alırsam ne olur? (yani kaçırma)

Kaza durumunda sadece suçlu olmakla kalmıyor maalesef. Babasına ve kendisine yüklü miktarda ceza kesiliyor. Ki kaza durumunda allah korusun karşısının canına bir şey olduysa vay haline. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Burada kaçır diyenlere de aldırış etme. Kaza olmasa bile yolda bir şey olsa polis...
  4. B

Direksiyon sınavında yaşadıklarım

Komedi valla
  5. B

Gözetmen direk durdurup bitirebilirmiş sınavı illa gözetmende kemer olacak değil ya .d Şanslı çıkmış.
  6. B

mebin kendi yayınladığı direksiyon sınavı animasyonunda öyle bir zorunluluk gösterilmiyor.
  7. B

O zaten olmaması gereken bir hata. Park yaparken çizgiler arasında kalmak gerekiyor. Park yaparken dörtlüleri açmaya gerek yok ki Yani benim gittiğim kurs öyle dedi .d 1631446050 E o olacak tabii. Sonuç olarak dönüş yapacaksınız .d
Geri