Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Mercedes A180 mi Golf mü?

Aman hocam demeyin hemen gaza geliyor zaten
  2. Berk Atmaca

Bakalım araştırıyoruz işte. Son söz pederin tabiiki maalesef.
  3. Berk Atmaca

Bütçe konunun ilk mesajında yazıyor hocam. Çevremde bulduğum modellerin yılları 2014-2015 civarı. Eski mi yeni mi bilmiyorum ama pederin nutku tutuldu görünce arabayı. Hocam iş yerinde birinde bundan varmış almazmış diyor :d Adamı sevmiyorum gidip bindiği arabayı almam diyor. Tipini sevmedim...
  4. Berk Atmaca

Gösterim bakim bi ne dicek
  5. Berk Atmaca

Hocam bakalım artık araştırıyorum. Şimdi de leonlara bakıyor peder. Anlamadım gitti. 1724273674 Yok hocam bende dedim yüksek güzel bişi alalım diye istemiyor.
  6. Berk Atmaca

Niye algılamaayım hocam fikir alıyorum herkesten. Herkesin fikri değerli benim için. Ben pedere şöyle böyle diye anlatıcam gerisi pedere kalmış yani gidip ikisi yerine tofaşda alabilir fazla para gitmesin diye. Niyetlendik, bütçe o civarlarda bende araştırmasını yapıyorum işte. En hayırlısı...
  7. Berk Atmaca

ağırdır derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz anlamadım. O fiyat bandında şehrimizde 2020 model golfler var kmleri hemen hemen aynı gidiyor. (düzeltme: varmış yanlış hatırlıyormuşum) 1724273344 Hocam alıcaz arabayı sonra satarlar mı satmazlar mı beni çok ilgilendirmiyor vallahi. Ben sadece...
  8. Berk Atmaca

Anladım hocam. İçim ısındı benimde Mercedese ama çok kararsız kaldım. Benim tek kriterim şu sanayiye git gel çok yapar mıyız? Alacağımız fiyat bandı 900k hadi 950k olsun. Bu fiyata cidden değer mi? Benim peder BMW ve Mercedes istiyor sanırım. Bu yaştan sonra kaliteli arabaya binerim diyor. Bende...
  9. Berk Atmaca

Hocam sebebiyle yazar mısınız? Pedere anlatmam lazım. Arabalardan fazla anlamam.
  10. Berk Atmaca

Dostlar araba alacağız. Peder Mercedes beğendi diyor bunu alalım. Sırf Mercedes diye diyor. 900 bin bandında Golf mü alalım yoksa bu araç güzel mi ne diyorsunuz?
  11. Berk Atmaca

700-800k Araç Tavsiye

Hocam aynısı amcamlarda var cidden güzel araç yeni aldılar. Şimdi bizde alırsak saçma saçma konuşurlar aldığımız arabaya binme hevesimiz kaçar. Ayırca sedan araç istemiyor peder niyeyse.
  12. Berk Atmaca

700-800k Araç Tavsiye

Egea almayı düşünmüyoruz hocam teşekkür ederim. Sedan istemiyor peder. İçine pek vakıf değilim hocam. Yani şuan bizde hiç araba var :D Hiç araba mı plastik hissiyatlı deri mi dersen ikinciyi seçerim. Alternatiflere açığım öneriniz varsa lütfen yazın.
  13. Berk Atmaca

700-800k Araç Tavsiye

Yani hocam Leonlar daha cazip geliyor nedense ama bakalım. Denk gelirse iyisi alırız farketmez. İlk aracımız olacak. Yazılım mazılım falan uğraşmaz peder.
  14. Berk Atmaca

700-800k Araç Tavsiye

Dostlar maksimum 800k ya bulabileceğimiz araç arıyoruz. Sedan olmamalı. Ben seat leon ya da golf düşünüyorum. Alırken nelere dikkat edelim bu araçlarda ne gibi sorunlar çıkabilir. Genel olarak 2012-2015 model arası araçlar var. Önerilere açığım.
  15. Berk Atmaca

350-400 bandında aile aracı

Dostlar merhaba arkadaşımın ailesi araba almak istiyor. Piyasayı bilmediğim için sormak istiyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz araçlar var mı? Sağa sola götürsün derdi az olsun yeter.
  16. Berk Atmaca

Sürücü kursu kitap ve teorik ders vermedi

normal değil git bi konuş
  17. Berk Atmaca

Ehliyet almak ne kadara mâl olur

Sınavdı harcıydı falandı filandı 10k olarak hesapla sen
  18. Berk Atmaca

Hayalinizdeki Araba?

silvia ama egzoz soba borusu gibi olacak
  19. Berk Atmaca

2. el araba alırken nelere dikkat etmeliyiz?

her kafadan farklı ses çıkıyor hocam ne yapacağımızı şaşırdık
  20. Berk Atmaca

2. el araba alırken nelere dikkat etmeliyiz?

usta orasıda var doğru söylüyorsun valla ama işte. elimde değil.
Top Bottom