Arama sonuçları: *

1. Berkayturhan

Yardım Tekerlek hasar gördü

Sağolun hocam
  2. Berkayturhan

Sağolun hocam teşekkür ederim 1694254469 Ona maket bıçağı girmişti yolda Tamir görmüştü oda bilemedim :D 1694254477 Ona maket bıçağı girmişti yolda Tamir görmüştü oda bilemedim :D
  3. Berkayturhan

Malesef gelirken o durumu çok yaşadık arabaya ne kadar güvensemde tekere güvenmiyorum olay dün oldu ama babamın haberi yok annemde söyleme diyo ortada kaldım durum ciddiyse mecbur söyleyeceğim
  4. Berkayturhan

Malatya'dan boluya yaklaşık 850-900km yol var ama galiba gidersem bile şansa götürür gibi o zaman
  5. Berkayturhan

1694252742 Uzun yılların verdiği çatlamalar mevcut
  6. Berkayturhan

7. Berkayturhan

Tabikide
  8. Berkayturhan

Tamamdır teşekkür ederim hocam
  9. Berkayturhan

Hava kaçağı yok ama balon vs yaparmı bir tık ondan tırsmıyor değilim lastikler 10 yılı devirdi neredeyse değişim vakti geldi ama boluya dönmeden değişmemiz mümkün değil gibi
  10. Berkayturhan

Malesef Malatya'da olduğumuz için fazla güvendiğimiz yer yok şehrin yarısı yok nerdeyse işlem yapılması gerekiyorsa ne yapılabilir macro ile çekince derin gözüküyor 1694250960 1694250973 Bu şekilde
  11. Berkayturhan

Yaklaşık 110 120 gibi hızlara çıkıyoruz maximum 1694250413 Şu anlık hava kaçağı yok gibi
  12. Berkayturhan

Merhabalar dün araba geceleyin çadır çivisinin üzerinden geçti şuan malatyadayız ve uzun yola çıkacağız sizce sıkıntı yaratır mı
Top Bottom