Arama sonuçları: *

1. BugraSamet

Hayalinizdeki Araç !

En iyisi.
  2. BugraSamet

arkadaşlar babam bi araba almaya karar verdi sizce bu arabanın ederi bumudur

Fiat Maria bakın seversiniz belki.
  3. BugraSamet

230000 fazla ama piyasa da berbat şuan.Size bağlı bir durum şuan araştırmanız lazım.
  4. BugraSamet

Bu tarz araba mı seviyorsunuz?
  5. BugraSamet

Öneri Araba cekmiyor diyenler bi baksın bence

Hangi markanın 93 modeli.Doğan falansa airbag bile yok onlarda.
  6. BugraSamet

Araba yokuşta istop etti sebebi ne olabilir

Motor da sıkıntı olabilir.Gösterin tanıdık ustaya zarar gelmez.
  7. BugraSamet

Araba yokuşta istop etti sebebi ne olabilir

Ne kadar yokuş? Çok mu dik?
  8. BugraSamet

120-140 bin tl arası sıfır araba önerileri

1.6i VTEC Eco Elegance 2012 2013 modelleri öneririm.Sıfır da almayın bence.Egea ve Linea tarz arabaları da yaşlıların kullanacağı arabalara benzer pek sevmem şahsen.
  9. BugraSamet

120-140 bin tl arası sıfır araba önerileri

Honda Civic öneririm.
  10. BugraSamet

200.000 TL Altı İkinci El Araba Önerisi.

Aile aracı ve gayet güzel bir araba fakat ilerde satabilir misiniz bilmiyorum.Pek bilgim yok bu modelde.
  11. BugraSamet

İsterseniz aileniz ilede konuşun bence ikisi arasında kaldıysanız.Ona göre karar verirsiniz.Yoksa Toyota da kötü bir araba değil.Rahat konforlu bir arabadır.
  12. BugraSamet

Honda öneririm.Kalitesi kesinlikle mükemmel.İyi bir araba olduğunu sürerken falan belli ediyor.Ben 2017 modeline bindim gerçekten çok iyiydi.İlerde satacaksınız zaten 2. el piyasasında Toyota tutulmuyor fakat 3 veya 4 sene sonra piyasa değişebilir hiç belli olmaz.
  13. BugraSamet

Galerimiz var ve eğer 2. el alcaksan çok araştırman lazım.Hele şuan piyasa çok yükseldiği için doğru dürüst arabası olmayanlar bile 20 bin tl daha fazlaya araba veriyolar.Ben Honda Civic 1.6i Vtec öneririm.2018 modelleri tam aile arabası ve ilerde satabilirsin diye düşünüyorum. 1592401251 Bu...
  14. BugraSamet

100 BIN TL YE EN IYI ARABA

Honda civic 1.6i modelini öneririm çok konforlu ve güzel araba.
Geri