Arama sonuçları: *

• Users: Canxkarax
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. C

65.000₺ Bütçe Otomobil Tavsiyesi

Alfa Romeo 156 1.6 veya Ford Focus MK1 1.6
  2. C

100.000 TL Bandında Araç Önerisi

2008 model 2.0 tdci otomatik mondeo. Gidip bu paralara 301, c elyse alma can güvenliğin 0 o araçlarda. Eski ama sağlam bir arabaya bin. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-197.400-km-otomatik-dizel-bakimlari-yeni-yapildi-926848681/detay Örnek bir ilan, herhangi bir...
  3. C

Arabada çıkan değişik ışık

Start-stoplu bir araçsa ve kontak durumundaysa, frene basararak marş yapabilirsin anlamında. VAG grubu arabalarında var bu işaret. Frene bas, sonra start stoba bas araç çalışınca sönecektir.
  4. C

Geely Familia 1.5 İyi midir?

Yapcak bir şey yok fiyatlar belli. Bu bütçede Alfa romeo 156 önermemin sebebi, şık duruşu, konfor kalitesi. İmkanlarımız 45 bine alfa romeo 156, geely vs. Adamlar avrupada 45 bine M3 ler M5 ler neler alıyor.
  5. C

80 model tofaş ne alaka?
  6. C

bosch car service de mi yok? farklı ilden alır, ustasına gösterirsiniz. bakımları düzgün yapılırsa yolda bırakmaz bu araba. tek sıkıntısı su kabının kontrol edilmesi. biraz kalitesiz plastik patlama yapabiliyor diye duymuştum(genleştiğinden). buji bakımları ve kayış bakımları önemli bu...
  7. C

Alfa Romeo 156 bence daha iyi tercih bu bütçede.
  8. C

Araba ehliyeti ile beraber motorsiklet ehliyeti almak istiyorum

Yanlış bilmiyorsam, araba ehliyetini aldıysan eğitimi tekrar görmüyorsun, sadece direksiyon eğitimi ve direksiyon sınavına giriyosun diye biliyorum. Eğitimi görmesen bile sınavına sokabilirler. Babam A2 ehliyeti aldığında(sene 2015) eğitime girmemişti sadece direksiyon sınavı, dersin sınavına...
  9. C

Astra H vs Ford Mondeo MK3

Aklımızda bu 2 araç var sizce hangisi? Astra H 1.3cdti otomatik(yazılım attırınca gidişi iyi oluyor) 200k kmde birkaç parça boya mondeo 2.0tdci otomatik 220k da birkaç parça boya aile için 2-3 sene götürmesi yeterli. gönlüm mondeodan yana ama danışmak istedim. DİZEL, OTOMATİK, ağır hasar...
  10. C

623000 TL Bütçe ile Araba Önerisi

hayırlı olsun
  11. C

eski konuymuş :D ne aldın
  12. C

Mitsubishi EVO9
  13. C

1.0 tsı motor 5 kişi binince sorun oluştururmu ?

yokuşta vites düşürmek ister onun harici gider turbo motor torku bir nebze yüksektir.
  14. C

Seri Araba Önerisi ??

evo tercihim her türlü. stok motor şanzıman yazılımla 400hp görüyor bi tık oynayınca.
  15. C

Seri Araba Önerisi ??

ya aslında o paraya evo9 da olması lazım da evo9 lar olmuş 500-600k. evo9 güzel arabadır ama alınırsa 5 ileri alınması lazım mr veya rs olcak. gsr larda 6 vites var 5 vites olanı daha iyi
  16. C

Seri Araba Önerisi ??

ibiza cupralar var da, yürüyen plastik. otopark.com un incelemesi var izle derim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2013-model-mazda-mx-5-cabrio-894388840/detay ben olsam bunu alırım mis gibi. 1614099081 guilettalar tutulan model parça sıkıntısı olacağını sanmam...
  17. C

Seri Araba Önerisi ??

ben de sti ın şanzıman çabuk kırılır diye biliyorum :D. Bugeye kasa orjinal düşük km 2.0 impreza wrx sti bulunabilr
  18. C

Seri Araba Önerisi ??

çıkarsın çıkarsın. 70k önce olmuş olan. her neyse; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-arge-otomotivden-hatasiz-boyasiz-yetkili-servis-bakimli-893944039/detay tipi hoş, 170hp güzel araba. 1614098877...
  19. C

Seri Araba Önerisi ??

yüksek ihtimal önden kazası var önden kazada motor da gitmiştir
  20. C

Seri Araba Önerisi ??

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-118bin-km-de-hasar-kayitsiz-903798588/detay al sana yer uçağı cupra falan çöp bunu yanında
Top Bottom