Arama sonuçları: *

• Users: DallasR54
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DallasR54

BENZİN OLARAK OPET Mİ YOKSA SHell mi Mİ DAHA İYİ?

Nisan çıkışlı ford aracı 5600km'dir opetten alıyorum. Bildiğim kadarıyla opetin yakıtı shell'e göre daha inceymiş yakıt tüketiminde faydası olduğunu söyleyenler vardı.
  2. DallasR54

1m bütçe aile arabası önerisi

Kendilerini binici sınıfı kategorisine daha koyamadılar. Stellantis grubu yavaş yavaş burdaki kitleyi kendine çekmeyi başarıyor yaptğı değişikliklerle. Örnek caddy de arka cam açılmıyor:)
  3. DallasR54

Aynen donanım seviyeleri aynı, caddy ve ford alınmaktansa bu araç daha iyi olur.
  4. DallasR54

Eğer günlük kullanım ağırlıklı olarak kullanıyorsanız kesinlikle rifter bakın derim özellikli güzel araç.
  5. DallasR54

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

Öğrenirsin kursun verdiği derslerde, zaten direksiyonun iyi ise kalmazsın manuel daha mantıklı.
  6. DallasR54

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

Ehliyeti manuel al otomatik alırsan sadece otomatik kullanabiliyorsun.
  7. DallasR54

Yardım Engelli raporu ile 520k ya alınabilecek araçlar

Araç bulmak çok zor, Nisan ayında 2 hafta boyunca istanbuldaki tüm bayileri gezdim. 2 hafta sonunda şansıma Ford Focus bulup aldık. Şuan fiyatlar daha yüksek ve limitin üstünde kaldı büyük ihtimal bir çoğu.
  8. DallasR54

Yardım Engelli raporu ile 520k ya alınabilecek araçlar

ÖTV almıyor, araçın ham fiyatı ve kdv alıyor
  9. DallasR54

Ehliyet sınavı nereye çalışsam daha iyi ?

Arkadaşların dediği gibi araba merakın varsa kolay geçersin sağlık biraz kafa karıştırıyor gerisi çerez.
  10. DallasR54

2021 Aralık ayında aldım, 2021'in çıkan testlerini çözdüm 80 küsürle geçtim.
  11. DallasR54

Geçen senenin çıkmış testlerini çöz aynıları veya benzerleri çıkıyor.
  12. DallasR54

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

T-roc style giriyordu birkaç gün önce, zam geldi en düşük paketi giriyor güzel araba
  13. DallasR54

Engelli ÖTV indirimi ile dizel araba almayı düşünüyorum tavsiye ?

Vergi dairesine aracın ÖTV'sini öderse satabilir, ayrıca raporun içeriğine bağlı tekrar alabilir.
  14. DallasR54

Engelli ÖTV indirimi ile dizel araba almayı düşünüyorum tavsiye ?

ÖTV indirim sınırı 1 milyon 4 bin TL oldu 2023 yılı için. Araç alırken sadece araç parası ve aracın kdv'sini ödüyorsun. Burdan yola çıkarak sitelerden araştırma yapabilirsin.
Geri