Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Trafik cezası e-devlette kaç gün sonra gözükür?

Çok sarhoştum görmedim 1740743885 Neden 5-6 ay sürüyor ki çok saçma
  2. Enivici Vokke

2 si de hız cezası mıydı
  3. Enivici Vokke

E-devlette yazıyor zaten ödenmiş cezalar da gözükebilir takmayın diye hemen cezaların altında
  4. Enivici Vokke

Hocam nasıl 70 ceza yemiş olabilirsiniz 3 ayda? Ne yaptınız? :D
  5. Enivici Vokke

Yaw hız deme geçen peder 6.5k yemiş bu ne ya. 1 tane ceza nasıl 6.5k olabilir. Şehir merkezinin ortasında yaşandı maalesef. Acemilikten geçtim arkadakilerin sıkıştırması ve kornaya abanması yüzünden sağ şerit olmasına rağmen istemeden geçtim. Umarım gelmez. Diğerinde de hafif süratli giderken...
  6. Enivici Vokke

Arkadaşlar selam. Acemi şoför sayılırım, geçtiğimiz günlerde birkaç defa kırmızıda geçtim istemeden. Ceza gelecek mi diye e-devletten bakıyorum ama bir şey yok. Kaç gün sonra düşer ceza yediysem? Yedim mi onu da bilmiyorum. Araç plakasına yazılan ceza sorgulamada taa 3-5 ay önce yediğimiz ceza...
  7. Enivici Vokke

Arabayı sürtmüşüm sanırım

Kendi aracım olsa zaten takmam, babamın olunca sıkılıyorum.
  8. Enivici Vokke

Sizin aracınız mı? Babanızın mı?
  9. Enivici Vokke

Hocam çizikleri zaten babam da kafaya takmıyor boyatınca geçer diyor, arabanın her yeri çizik cart curt zaten. Ama kapıdaki kısım öyle basit bir boya atması değil, orası direkt hasar gördü. Orası da mı düzeltilir? 1716025952 Haklısınız, araba da eski zaten 2004 model. Bu kadar takmaya belki...
  10. Enivici Vokke

Hocam tüpçü arabası derler ya, onun gibi bir araba yaptı bunu. Resimdeki gibi. Bir tık daha büyüğü. Muhtemelen kasa kısmı minikten dokundu çizdirdi geçti. Olayın o anda olduğundan eminim yarım saat öncesine kadar araçta bu hasar yoktu. Adam yanımdan geçtiğinde sarsılma hissetmedim ancak camlar...
  11. Enivici Vokke

Bir kısmı sadece yüzeysel boyasına hasar vermiş, bir kısmı çizik. Çizikler gece olduğundan gözükmüyor. Kapıdaki hasar bu sabah yoktu, oraya direkt hasar vermiş boya falan değil. Araba maraba kullanmayacağım valla artık bezdim.
  12. Enivici Vokke

Hocam aracı bu sabah yıkadım, orasında bir şey yoktu eminim. Babamı çağırdım o da baktı. Sırf boya kalkması değil çizik de var. Ve dediğim gibi yanımdan araç süratle geçince bir ses geldi. Umarım dedim bizim arabadan gelmemiştir. Eve gelir gelmez gittim arabanın sağ tarafına baktım, dediğim gibi...
  13. Enivici Vokke

Az önce gene araba çizildi... Trafikte sol şeritte 30-40'la usul usul gidiyorum. Sol şeridi kapattığım falan yok bayağı trafik var. Sağımdan birden bir araç fırladı hafif süratli geçti. Araçta sarsılma vs. olmadı ama hafif ses geldi. Şimdi eve geldim baktım gene arabanın boyası kalkmış biraz...
  14. Enivici Vokke

Çingenenin tekiymiş, başınızın gözünüzün sadakası olsun. :D
  15. Enivici Vokke

Yavaş yavaş cesaretini kazanmaya başlayan acemi birisine şöyle bir hareket yapmak tam bir barbarlık. İnsanı trafikten de, insandan da, arabadan da soğutur. Herhalde 100'le geçip öldürmeye teşebbüs etmediniz. Adamlar tepki göstermekte elbet haklılar ama kaputa vurup göçertmek nedir ya? Kafasını...
  16. Enivici Vokke

Değişen var mı?
  17. Enivici Vokke

Konu bitti hocam sohbet ediyoruz, gelin katılın. Var mı hiç kaza anınız? :D
  18. Enivici Vokke

Valla hocam acemi sürücüyüm ama, 80-90 cidden çok yavaş geliyor ya :D Eve hala ceza gelmemiş olmasına şaşırıyorum şu ana kadar öyle diyeyim. :D 1 kere ceza yersem o konuda da aklım başına gelir muhtemelen. :D 1715620652 Bütün tamponun mu parasını verdiniz? Şu kadarcık lekede bile birisinin...
  19. Enivici Vokke

Astrada cidden bir şey yok, baktım baktım bulamadım. Sağlam aracı bozmuş :D
  20. Enivici Vokke

Muhtemelen resimleri en başta atsam ''La bune, bir şey olmaz'' derdiniz biterdi konu. :D 4 sayfa beni yatıştırmaya çalıştınız. :D Çok sağ olun valla. Moralsiz başladığım konuyu gülerek sonlandırdık. Bu arada, 3. resimdeki çatlaktan bir şey olur mu hocam? Benim halt etmemden dolayı ortaya...
Top Bottom