Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

450000 tl araba önerisi

@Denizgezen
  2. Erdem Arslan

Hangi ekspertizi ve hangi paketini seçmeliyim?

Müsaitse bakar dostum. Aktif olmasa etiketlemem zaten. Ben araçlardan anlamıyorum. Kendisinin anladığını düşünüyorum.
  3. Erdem Arslan

Hangi ekspertizi ve hangi paketini seçmeliyim?

@Denizgezen
  4. Erdem Arslan

Araba sürmekten çok korkuyorum nasıl öğrenebilirim?

Korkunun ecele faydası yok vura vura öğrencen.
  5. Erdem Arslan

220K YA Chevrolet Kalos 1.2s Alınır mı ?

@Denizgezen forumun araba uzmanı diye biliyorum ben pek anlama belki arkadaş yardımcı olur
  6. Erdem Arslan

Hayalinizdeki Araba?

4 tekeri olan sıkıntısız giden bir araba sahibi olsak yeter hayal etmeyi çoktan bıraktık
  7. Erdem Arslan

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Bulunduğuö şehirde halk otobüsleri elektrikli yapılıyor. Kuzenim de projeden sorumlu mühendislerden biri. Çok kısa sürede 3 tane şarj istasyonu inşa edildi ve 18dk şarj olan otobüsler seferlerini gerçekleştiriyor. Gayet konforlu bir yolculuk sunmaları da cabası. Gelecek burda. Yeterli yatırımla...
  8. Erdem Arslan

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Togg markası türkiye otomobil girişim grubu baş harflerinin kısaltması. Model kodlarını neye göre koydular bilmiyorum. Bence de marka, logo, model kodları fiyasko.
  9. Erdem Arslan

[ANKET] Togg Renklerinden Hangisini Alırdınız?

Çok metalik duruyor renkleri. Gerçekte nasıl görünecek bilmiyorum ama ben kesinlikle beyazını alırdım.
  10. Erdem Arslan

Kaporadan dolandırıldık?

Savcılığa vereceksiniz başkan. Siz arabayı görmeden kapora mı attınız? Kuzenim 2 2 ay önce 400km yol yaptı aracı ekspertize soktu. Arızalı çıktı. Git gel 800km.
  11. Erdem Arslan

TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

+1. Bugün iyi olmayabiliriz ama yarın iyi olmak için çok çalışmak bilim teknoloji üretmek zorundayız. Umarım togg mmu bu değişimin başlangıcı olur. Bu zamana kadar bir şey üretmememiz zateb çok büyük kabahat.
  12. Erdem Arslan

Yakın gelecekte böyle bir şey olması imkansız gözüküyor. Asgari ücretli evini geçindiremiyor kaldı ki araba alsın.
  13. Erdem Arslan

Vatana millete hayırlı olsun iyi fiyat.
  14. Erdem Arslan

Araba önerisi istiyorum

Bekle 4 çeker tog al
  15. Erdem Arslan

Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

10k falan tutuyor sınavdan kalmazsan. Kardeşime daha yeni aldık.
  16. Erdem Arslan

Hayalinizdeki Araç !

69 Mustang Boss haftasonu bizim hoodda niggalara hava atmak için. 2019 Mercedes AMG gt63 s 4-matic işe gidip gelirken deutschland autobahn larında 300 yapmak için.
  17. Erdem Arslan

Sattığım araç motor arızası verdi

Hiçbir şey olmaz.
  18. Erdem Arslan

Arabayla köpeğe çarptım

Köpeği niye öldürdün. Hayvan düşmanı!
  19. Erdem Arslan

2. el araba alırken nelere dikkat etmeliyiz?

2. El motorlu taşıt alırken temiz araç abi diyen satıcıya kanıp 300-400km yol gitmemeye dikkat etmelisiniz. LPG'li araç mı alınır bu arada. Bisiklet al çekişi daha iyidir.
Top Bottom