Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Tata İndigo Galaxy Klima Sorunu

Uzun zaman olmuş ama sorun çözüldü. Tahmin ettiğim gibi problem siboplardaymış. 4 kere boşuna doldurmuşum 20 liralık parça değişince problem kalmadı :/ sibobu civata gibi çevirdi ve çıkarttı, yenisini taktı. araç şimdi buz gibi yapıyor :)
  2. Eren Kurtuluş

Teşekkür ederim iyi akşamlar hocam.
  3. Eren Kurtuluş

Sibobu nasıl sökeceğiz ondan emin değilim. Boru metal şimdi orayı değiştirmek için komple boruyu değiştirecek. Parasını s. etsen borunun kendisi yok. Bu işi direkt klimacı halledecek belli ekipmansız olacak iş değil. 1685219842 Hocam istanbuldaysan önerdiğin bir yer var mı? Sorun yaşadığını...
  4. Eren Kurtuluş

Klimacı buldum gösterdik baktı baya da samimi olduk, 2 araç yaptırdım. Güvenlik için arada buralardan gazı atar hallettim şimdi dedi yine aynı durumu yaşadım. Başka bir klimacıya yine gösteririm. Lanet klimayı neredeyse motorun altına koymuşlar ne görebiliyorum ne erişebiliyorum. İçindeki gaz...
  5. Eren Kurtuluş

Selamlar, Aracımda bitmek bilmeyen bir klima problemi mevcut. Gaz dolumu yaptığımda 4-5 gün güzel bir şekilde geçirebiliyorum fakat sonrasında tekrar soğutma problemi yaşıyorum. Sanayi'de gazın bittiğini, doldurmam gerektiğini söylüyorlar. Kaçak testi yapıyoruz problem çıkmıyor. Ben klimayı 1...
  6. Eren Kurtuluş

2.el araba önerisi 500-700 bin tl

türkiye burası önümüzü görmek zor. ben olsam seçimi beklerdim. ötv indirimi gelirse eğer piyasa bir anda düşer gibime geliyor.
  7. Eren Kurtuluş

150.000,00 TL Fiat Linea Alınır Mı?

hocam öyleyse riskli olabilir. Eskiden taksimiz vardı alırken araç düzgün gözüküyordu 3 ayda krankına kadar değiştirdik inanılmaz masraf çıkarttı.
  8. Eren Kurtuluş

Öneri Dacia arabaya bunu taktırsam nasıl olur?

Yok hocam ben özellik olaraktan bahsettim. Ekstra özellik için 400 değer mi konusunda. Arabam bile yok :D
  9. Eren Kurtuluş

Öneri Dacia arabaya bunu taktırsam nasıl olur?

Hocam 1 kez veriyorsunuz 400tl daha fazla vermeye bence değer. Satmak isterseniz de avantaj olacak.
  10. Eren Kurtuluş

Parça fiyatları uygun bir yer varmı

Hocam daha çok tampon kablo gösterge vb şeylerden bahsediyordum. Zaten bir çoğu paslanıyor ama güzel bozulmamış olan malzemeler de olabiliyor zaman alan kısım da bu parçaları bulmak zaten. Mekanik aksam da alınabilir genellikle kaputun altında olduğu için suyun ulaşması zor oluyor. Araba nemli...
  11. Eren Kurtuluş

Parça fiyatları uygun bir yer varmı

Hocam yurt dışında uygulanan bir yöntem var burada çalışır mı bilmem ama yine de yazayım. Araç mezarlıklarına ve hurdalara bakabilirsin aracına uygun bir parça bulup hurdanın sahibiyle konuşarak çok çok uygun bir fiyata alabilirsin (önce sohbet falan edip tanışırsan belki adam para bile almaz...
Top Bottom