Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Öneri Toyota Corolla 1991 model özelleştirme

Hocam beni satar dedem o arabayı satmaz 1712939860 Teşekkür ederim hocam 1712939923 Bilemiyorum o kadarını hocam o zaman alınca bir tertemiz tam bakım yaptırırım
  2. ErnestMuçi

Hocam dedem sivasta yaşadığı için orada nem pek yok.Paslanmamasına bende şaşırdım babama dedim illa paslanmıştır ama yok dedi varsada bilemiyorum.Kendim görmedim arabayı 1712939485 Hocam modifiye dediğim daha çok aracı geliştirmek amaçlıydı yoksa modifiye meraklısı değilim.
  3. ErnestMuçi

Ne kadar tutar bunların modifiyesi.Mahalle inletecek değilim yani abartılı bir mahallede dolanıp küfür yiyenlerin yaptığı gibi yapmayacağım 1712937733 Eyvallah hocam yeni nesil teyp takılabilir mi dijital bu araca
  4. ErnestMuçi

Hocam ses sistemini en çok önemsiyorum.Ses sistemini değiştirsem orijinalliği çok bozulur mu?Ses sistemu ne kadara patlar? 1712932286 Hocam hem dedem arabayı çok sevdiği için hem babam huysuz olduğu için pek satıp yenisini almayı düşündüremem 1712932968 Ses sistemi nasıl olur hocam gidip...
  5. ErnestMuçi

Dedemin Toyota Coralla 1991 model aracı varmış ve ben arabayı hiç görmedim.Yaşından dolayı ehliyeti iptal olucağı için arabayı bize vericekmiş.Hiç arabamız olmadı ve ben arabayı seven biriyim.Araç çok temiz ve değişeni kazası yokmuş.Kaç yıllık olmasına rağmen pası bile yokmuş.Bu araca ne tür...
Top Bottom