Arama sonuçları: *

• Users: Etobaba
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Etobaba

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Stabil, bataryali değil patlama riski yok. Acil kayıt sistemi sorunsuz çalışıyor. Wifi ile aktarım çok stabil. Güzel bir hafıza kartı koyarsan ömürlük. Bir çok markada bir çok model ve özellik var ama ne kadar stabil çalışıyor.
  2. Etobaba

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Viofo a119 mini. Kapasitörlu sağlam model. Kullanıyorum memnunum.
  3. Etobaba

Yardım Araç için beyaz far önerisi

Doğu'da bir ilçe maalesef gece yola cikmaktan tiksindim. Halojen farlarimla 2 metre göremiyorum 1733331238 2019 polo 1.0 TSI comfordline DSG
  4. Etobaba

Mercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim 1733330443 Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorum
  5. Etobaba

Merhabalar, 2019 polo için beyaz far arıyorum. Kullanıcı yorumları önemli. Önerdiğiniz farlar nelerdir. ( Ceza yedirmeyecek cinsten )
  6. Etobaba

Öneri Araba kamerası önerisi

teşekkür ederim inceleyeceğim
  7. Etobaba

Öneri Araba kamerası önerisi

Merhabalar araç kamerası bakıyorum kullandığınız güzel bir ürün varsa yazabilirsiniz. Çakmaklık girişli cihazlara sıcak bakmıyorum. Bütçe max 5k . Kendi bulduğum model: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCSLNZSF?tag=akakceprime-21&psc=1
  8. Etobaba

Öneri 4 Mevsim lastik önerisi

teşekkür ederim
  9. Etobaba

YAZ-KIŞ ALACAK DURUMUM YOK AYRICA ÇOK FAZLA BİNMİYORUM İŞİMİ GÖRSÜN YETER 1725392530 hangi firma almalıyım onu bir bilsem :D
  10. Etobaba

Merhabalar, aracım için lastik arıyorum. Vw polo aracım. Kullandığınız fiyatı uçuk olmayan kayda değer süre götürecek lastik önerilerinize açığım.
  11. Etobaba

Mazota Zam Gelmiş Yine

İskandinav ulkelerine de bul bişi 😂
  12. Etobaba

Mazota Zam Gelmiş Yine

Mazotun 30 olduğu yerde çiftçi daha da görüşünü deggistirmezse ne yapalim abi 😂
  13. Etobaba

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Valla hocam saglam bi avukatla olumlu sonuc alinir ama hukuk bu biz ne anlariz 😂
Geri