Hocam bence volvo yürütme maliyeti parça açısından bi tık dezavantajlı kalıyor. Megane bakabilirsiniz deri koltuk çok önemli kriter değil ise icon paketinde var ortası kumaş kenarları deri şeklinde 1.3 tce 140 hp yada 1.5 110 hp dci tutulan motorları bu araçla sorun yaşıyacağınızı düşünmüyorum...
Hocam bilgilendirmen için teşekkür ederim bütçeyi arttırırm sıkıntı yok zaten yapmak istediğim ses sistemi ortalama bir şey araçta giderken keyif almak maksat şuan aracın içindekilerin durumu vasat olduğu için keyif vermiyor . Bir çift hoparlör buldum trendyoldan iyi mi? kötümü bilmiyorum varsa...
Beyler iyi günler öncelikle 2003 sokafa fabia aracım var ve ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum ve ses sisteminden çok anlamadığım için yardıma ihtiyacım var .
Öncelikle istediğim performans ortanın bir iki tık üstü Araca teyp ve 4 adet hoparlör gerekli ön kapı ve arka camın altında yuvalar var...
Beyler garajda Hella 192 sis farı buldum ikinci elde hiç rastlamadım ebayde felan 500 dolar yazmışlar bunu nasıl satabilirim satmalımıyım ne kadara satabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar .
1680440655
.