Arama sonuçları: *

• Users: Exe1ans
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Araç led far önerisi H11

Çok teşekkür ederim
  2. E

Araç led far önerisi H11

Evet mercekli kısalar 1717563534 Dün siz söyleyince gittim baktım bende evet gerçekten öyle ayrı ayrıymış. İyi ki konu açmışım yoksa bir tane aldıktan sonra fark ederdim. Kısa farlar mercekli zaten de. Uzunlar değil o yüzden Uzunlara mercekli bir ampul alsak daha güzel olmaz mı
  3. E

Araç led far önerisi H11

Anladım peki ben bu ürünü taktığım da Kısalar ve Uzunlar da sadece bu led üzerinden mi yanacak yoksa ayrı ayrı mı almam gerekiyor 1717499411 O nasıl oluyor örnek ilan atabilir misiniz
  4. E

Araç led far önerisi H11

Aracı daha yeni aldım biraz bu şekilde kullanım bakalım dediğin gibi belki gerek duymam ya
  5. E

Araç led far önerisi H11

Yetiyor tabi de. Ben beyaz ışık çok seviyorum. Nissan Juke 2018
  6. E

Araç led far önerisi H11

Ama mercekli far benim aracım o yüzden karşı tarafı rahatsız etmez diye düşünüyorum
  7. E

Araç led far önerisi H11

Photon kullandım hiç memnun kalmadım. Araçtan çıkardığım kendi sarı ampulleri daha iyi anlatıyordu o derece philips di kendi orjinali. O yüzden sordum philips mi Osram mı diye
  8. E

Araç led far önerisi H11

Arkadaşlar Nissan Juke aracım için güzel bir Beyaz Led almak istiyorum uzunları açınca şimşek etkisi yaratacak önerisi olan. Ben Phillips ile Osram arasında kaldım. Bit diğer sorumda bazılarında batarya gibi adaptörü var bu iyi mi kötü mü. Olunca daha mı iyi oluyor AliExpress'te bu muhteşem...
  9. E

Toyata 1.5 mi 1.8 Hybrid mi Tercih etmeliyim

çok teşekkür ederim
  10. E

Farkları neler Peki Hybrid olunca noluyor 1714766772 Şehir içi kullancağım daha çok. Hybrid olunca noluyor peki
  11. E

Arkadaşlar 850 bin tl bütçe ile Toyata araştırması yapıyorum ancak iki motor seçeneği çıkıyor karşıma. Hangisini tercih etmeliyim
  12. E

MG ZS 1.5 VTI Alınır mı

Teşekkür ederim
  13. E

MG ZS 1.5 VTI Alınır mı

Mg zs almamı önermez misiniz hocam. Rica etsem örnek ilan atabilir misiniz
  14. E

MG ZS 1.5 VTI Alınır mı

Değerli hocalarım yardımcı olacak var mı
  15. E

MG ZS 1.5 VTI Alınır mı

Arkadaşlar bu araba çok hoşuma gidiyor görünüşü falan çok iyi bugün bayisine gittim inceledim. Araba çok sağlam geldi bana yani ama ileriye dönük nasıl olur bilmiyorum satmak açısından. Bir yakınımda var 850 bin TL 20 bin km de sıfır hata araç var alabilirim ama bilmiyorum. İ20 ile arasında git...
  16. E

2015 Nissan Juke alınır mı ?

Teşekkür ederim
  17. E

Teşekkür ediyorum
  18. E

İçim rahatladı çok teşekkür ederim 1714049497 Çok teşekkür ederim ya cidden o zaman o şekilde tercih yapacağım
  19. E

Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum ben ve eşim için ikimizde kullanacağız geçen günler se eşime Juke gösterdim bayıldı şimdi Juke Juke diyor. Ama cevremdeki insanlar da biraz korkuttu beni yok kadın arabası yok işte yarın bir gün satamazsın elinde kalır falan diye. Eşimi de kırmak istemiyorum...
Top Bottom