Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

ehliyet sınavlarında haksızlık mı yapılıyor

dikkat ölçmek için o yaptıkları ben de ehliyete girdim tekte de aldım lafa tutuyorlar konuşurken yolu gözlüyor musun dalıyor musun vs ışığa yaklaşınca yavaşlıyor musun yoksa hemen ani fren mi yapıyorsun her şeyi ölçüyorlar hayırlı olsun kardeşim 1de kaldıysan sende ortamda laf yicen faosdjfdsaoğlf
  2. Eyisha

1 Milyona 2. el araba önerisi

kesinlikle 1milyon hiçte az para değil ondan dolayı iyice araştırma yapmaya çalışıyorum zaten almamız yaza doğru olur şimdiden araştırma olsun maksat. arabadan da anlamam yani o yüzden buraya sorarım bilen birileri yardımcı olur iyi olur
  3. Eyisha

hacım bende anlamam cok arabadan da suv yada sedan olsun egea gibi yakıtı cok tüketmesin kafidir bizim için
  4. Eyisha

İyi forumlar elimizde 2017 model 1.3 multijet egea var 500 bandında satmayı düşünüyoruz kenardan da ekleyebileceğimiz max 500k var totalde 1m taş taş çatlasın 1.1 olur fazlası cıkmaz peugeot 508'lerin son cıkan sport kasaları cok hoşuma gidiyordu ama bütçeyi aşıyor yıl olarak en az 2018 vs...
  5. Eyisha

D segment araç önerisi

d ye giriyor mu emin değilim ama peugeot 508 ler çok şık
  6. Eyisha

Yardım Ehliyet kaç ayda alınır ?

1.5 ayda 2023 temmuzda kayıt oldum ağustos ortası ehliyetimi aldım
  7. Eyisha

B sınıfı ehliyet ücreti ne kadar

iyiymiş baya :D
  8. Eyisha

istanbulda o fiyata sordum mersine taşındım 4.5k kurs ücreti 3260 harç ödedim tek seferde geçtim sınavları aldım ehliyeti 2 aya yakındır paşalar gibi sürüyorum aracı
  9. Eyisha

🙃 Araba kullanmayı kaç yaşında ve nasıl öğrendiniz?

bence de öyle 14-15 yaşında iken ilk sürmeyi denediğimde arabayı bağırta bağırta 10dk da anca kaldırdım 3 yıl bir daha dokundurtmadılar geçen sürücü kursuna yazıldım derse gidiyorum bilmiyorum diye tekte kaldırdım hiç zorlanmadan vites atıyordum garip valla şimdi elimde ehliyet var vallaha...
  10. Eyisha

ben 3 hafta önce sordum kurs için 6k dediler harçla birlikte 9k ya filan denk geliyor sanırım
  11. Eyisha

Hayalinizdeki Araba?

s15 silvia liberty walk edit.
  12. Eyisha

Hayalinizdeki Araç !

benimki bu canavar
  13. Eyisha

900.000 TL Araba mı Yoksa Ev mi?

Mümkünse birden fazla ev al hem kendi evin olsun hemde kira getirisi olur. Ah pardon burası türkiye...
Top Bottom