Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

Opel Corsa Sorun Önemli

Hocam disk dedikleri fren kaliperi olabilir mi? Öyle bir hata yaptılarsa disk-balata değişimi vs talep edin disklerin ömründen yemiştir.
  2. Faustomeister

Opel Corsa Sorun Önemli

Hocam rüzgar fln esmiş toz kalkmış bile olabilir anladığım kadarıyla. Araçta anormal bir durum veya koku yoksa problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü genelde problem olunca kullanıcı anlaması için tasarlanan sistemler. Yİnede kaput altını vs bi gözle incelemekte fayda var. İçinize sinmediyse...
  3. Faustomeister

Opel Corsa Sorun Önemli

Hocam koku var mı varsa nasıl
  4. Faustomeister

Yardım Fiat Albea 1.3 Multijet Alınır mı ? FİYAT 190 BİN TL YARDIM LAZIM

Niye alınmasın. Bütçen o kadardır
  5. Faustomeister

motor yürüyen önemli olabilir ama seni hayata tutan lastikler ve frenler olucaktır. fren sistemini atlama
  6. Faustomeister

Hocam sende haklısın da sende biliyorsun durum böyle
  7. Faustomeister

İleride satarken amaç yani tr piyasa olarak boya olayı garip Banada kalsa temizlik boyası yapılmış araba daha mantıklı
  8. Faustomeister

Turbo 5 6k bandında bulabilir de enjektör değişimi pahalı olabilir. Sonuç olarak biraz daha ucuza alırsa iyi olabilir. Boya yok kaza kaydı yoksa fiyat 15 20k daha uygun gibi
  9. Faustomeister

Rölenti devri oynuyorsa genelde 1.3 dizellerde hava akış sensörü gibi sensörlerden yapıyor. Temizleyip düzelebiliyor. Başka şeyler de olabilir. 1.3 dizel motor parça problemi yaşamassın ustalarında bildiği motorlar. Hava yastığı kemerler hayati önem taşıyor onlara baktırman faydalı olucaktır
  10. Faustomeister

Bu lastik kış mı yaz mı?

Yazlık gibi duruyor diş yapısı yada lastik modelinden bakabilirsiniz. Fotoğrafda çok belli olmuyor.
Geri