Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Yardım İ20 N vs polo hakkında sorum var

Benim tercihim kesinlikle i20N olurdu. Sportif, manuel, kaliteli ve sağlam motora sahip. Kısacası keyif arabası.
  2. Furkan Karagülle

Lada Samara Kalkışlarda Boğulma ve Güç Yetersizliği Neden Olur?

Radyatör, hortumlar ve fan yeni. Var tanıdık bir usta, sağ olsun ilgileniyor. Sadece Lada'lara bakan biri var, şanzıman değişecek 30.000 TL dedi. :D
  3. Furkan Karagülle

Şu zorlanarak kalkmayı ve takırtı sesini çözeyim de benim ihtiyacımı karşılar. :D Araba kiralama ücreti 5000 TL'yi buluyor yakıtla birlikte.
  4. Furkan Karagülle

Ben de öyle düşündüm ama volanttan veya şanzımandan gelme ihtimali de varmış. 4 kişi yokuşları olan bir yere gittik, araba çok yordu beni. Bazı yokuşları 30'la çıktığım oldu. Hararet hep yarının üstündeydi zaten. İhtiyacımı karşılasın diye basit bir araba alayım dedim ama bilemiyorum artık.
  5. Furkan Karagülle

Motorda vuruntu yok, çalışması gayet normal. Ancak vites boştayken takır tukur ses geliyor ve debriyaja bastığımda ses kesiliyor. Bu yüzden aktarım organlarında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Debriyaj balatası kaçırmıyor ancak volant veya şanzıman hasarlı olabilir mi diye düşünüyorum.
  6. Furkan Karagülle

Sanayiye gitmek farz oldu.
  7. Furkan Karagülle

Sıyırma gibi değil de sanki yetersiz gaz veriyormuşsun gibi tepki veriyor.
  8. Furkan Karagülle

1993 Lada Samara 1.5 karbüratörlü araca sahibim. Geri viteste çok rahat hareket sağlarken 1. viteste düz yoldayken sanki dik bir yokuşu çıkıyormuş gibi zorlanarak kalkış yapıyor. Aynı şekilde 20 km/h hızdayken 2. viteste de boğulma yaşanıyor. Onun haricinde arabanın gidişinde sorun yok. LPG'de...
  9. Furkan Karagülle

Başlangıç için düşük bütçeli otomatik araba

Otomatik yerine manuel öneririm eski arabalarda. Eğer sadece otomatik kullanabiliyorsanız tork konventörlü olmasına dikkat edin. Manuel gözünüzi korkutmasın, kullanması oldukça basit.
  10. Furkan Karagülle

1.2 Milyon TL'ye 0 Km Araç Önerisi

Fiat tarafından dizel almak şart. Onların da fiyatları 1.5 milyonlarda geziniyor. Arada neredeyse 500.000 TL fark var. :D Bu bütçeyi zar zor belirleyebildim. Bütçe o kadar çıkacak olursa direkt Honda City 1.5 i-VTEC Executive tercih ederdim.
  11. Furkan Karagülle

Motoru aşırı hantal, düz yolda bile 170'i geçemiyor neredeyse.
  12. Furkan Karagülle

Örnek birkaç ilan atar mısın?
  13. Furkan Karagülle

Egea daha pahalı hocam. Alabilmem için kredi çekmem gerekiyor.
  14. Furkan Karagülle

Otomatik tercih etmiyorum hocam. Her türlü manuel benim için daha iyi. Hafif ticari olarak geçiyor ruhsatta, otomobil ruhsatlı alınıyor mu bilmiyorum. Limitörü kaldırınca 230 km/h hız yapanlar var.
  15. Furkan Karagülle

Daha önce hep 2. el araç kullandım, gerçekten sıkıntılar yaşadım. O yüzden en boşu en kötüsü de olsa 0 kilometreyi tercih ederim bundan böyle. Tabii elimden geldiğince bu fiyatlara en iyisini almaya çalışıyorum.
  16. Furkan Karagülle

2025 Opel Combo 1.5 Dizel Essential Manuel'i tanıdığım olan bir bayi 1.040.000 TL'ye ayarladı. Bilmeyenler için Fiat, Peugeot, Opel, Citroen gibi markalar PSA grubunda. Motor, şanzıman gibi seçenekleri tamamen aynı. Örnek olması açısından link bırakıyorum...
  17. Furkan Karagülle

Yardım Araba Önerisi- 2M₺-Sedan/SUV

Cupra veya DS7.
  18. Furkan Karagülle

Yardım Araba Önerisi- 2M₺-Sedan/SUV

JAECOO 7 olabilir.
  19. Furkan Karagülle

750 Bin TL’ye Alınabilecek En İyi Araçlar – Tavsiyeleriniz?

Arabanın iki tane kazası var. Park halinde çarpma için fazla bir şey söylemeye gerek yok, onarılmış nihayetinde ancak önden çarpma için aynısını söyleyemem. Fotoğraflarının olduğunu söylemiş satıcı. Fotoğraflara ve aldığı hasara bakarak net yorum yapabiliriz. Şasede büyük bir işlem varsa bu...
  20. Furkan Karagülle

750 Bin TL’ye Alınabilecek En İyi Araçlar – Tavsiyeleriniz?

1.5 Dci motor düzgün kullanıldığında milyon kilometreyi devirenlerden. Eski sahibi düzgün ve bakımlı kullanmışsa hiçbir sorun teşkil etmez. Sizin elinizdeyken kilometre 300 bin civarına gelirse satmakta zorlanabilirsiniz veya değerinin altına satmakla mecbur kalırsınız.
Geri