Arama sonuçları: *

• Users: FutFlix
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FutFlix

Ww Scirocco alınır mı?

Alınmaz, hepsi oynanmış ciddi problemli araçlar, çoğu da kazalı zaten. Temizi yok, sanayide ustalar ile dost eder seni.
  2. FutFlix

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Minimum 40 bin, değişecekler artarsa ve insafsıza denk gelirsen 60 - 80 i bulur
  3. FutFlix

2.El Araç Kredisi Hk.

13 yaşındaki araca banka kredi vermez. 300k yı ihtiyaç kredisi olarak çekmeniz daha iyi.
  4. FutFlix

2.El Araç Kredisi Hk.

Bankalar taşıt kredisine yanaşmıyor, vermek istemiyorlar. Araç bedeline göre kredi oranı var zaten. Sizin 300.000 TL kredi ihtiyacınız var ama alacağınız arabanın bedeli ne kadar? kaç yaşında araç alıyorsunuz ?
  5. FutFlix

🟠AVRUPA OTOMOTİV DEVLERİ ZOR GÜNLER YAŞIYOR!

Alman arabasından şaşmam. Canımı çin malına emanet etmem.
  6. FutFlix

bmw 520d aracımdaki arıza acill

Sanayideki usta umarım ellerini ovuşturmuyordur 😅
  7. FutFlix

Arabamı Bağladılar ne yapmam lazım

Aracın trafiğe çıkmaya uygun durumda değilse (belirlenen şartlara uygunluk) araç bağlanır. Sana orada neden trafiğe çıkamaz olduğunu söylemiş olmaları lazım bir rapor vermiş olmaları gerek. Aracı bağladıktan sonra sana ne yapmalarını bekliyordun eve mi bırakacaklardı seni ? Para hükümete lazım...
  8. FutFlix

Öneri BMW 320İ 2022 VS HONDA ACCORD 2023

2022 model bmw canınızı yakmaz bmw alın.
  9. FutFlix

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

Eski model ama taş gibi mercedeslere hayranım. Düşük km temiz bulsam alıcam ama öyle araçları satmıyor sahipleri. Çok nadir çıkıyor ilana düşmeden eş dost arkadaşı alıyor zaten. Etrafa haber verdim bende bekliyorum 97-2010 arası temiz düzgün mercedes bakıyorum :)
  10. FutFlix

Yardım Sahibinden' den veya normalde nasıl taksitle araba alabiliriz?

Banka 20 yaşındaki araca kredi veriyor mu sen önce onu araştırmalısın :)
  11. FutFlix

Yardım Sahibinden' den veya normalde nasıl taksitle araba alabiliriz?

Bu arabanın en son modeli Türkiyede 2005 civarıydı. Banka kredi vermez yani. Satan kişi taksitle satmazsa tek yol tefeci :)
  12. FutFlix

Türk birisi yabancı plaka araç kullanabilir mi?

yasak kullanamazsınız, sadece hak sahibi kullabilir. Eşi ve çocuğu yurt dışında yaşıyor ise onlar kullanabilir.
  13. FutFlix

Suzuki s cross alınır mı

Sıfır alacaksanız seçenekler azalıyor tabi. İkinci el 1-2 yaşında araçlar güzel bir ekspertizde baktırılıp alınabilir. Krediden veya başka özel bir kanundan yararlanacaksanız o yüzden 0 istiyorsanız da Suziki iş görüyor ama ben jimmy kullandım konfor olarak rahat edemedim.
  14. FutFlix

Suzuki s cross alınır mı

Bu fiyat bandında seat ateca alınabilir veya jeep compass. Tarzı hoşunuza gidiyorsa vw t-rock da güzel araçtır.
  15. FutFlix

Emin otomotiv ve fuzul oto

Orada yazanlar kişilerin gerçek deneyimi. insanların yaşadıkları sorunlarıN nelerden ne olduğunu görmesi için yazdım. Şikayetvar da her firma hakkında şikayet var tabi ama hangilerini çözdüklerini, ilgilendiklerini veya çözmeyip umursamadıklarını da takip edebiliyorsun. Burada amaç fikir edinmek.
  16. FutFlix

Emin otomotiv ve fuzul oto

Şikayetvar da biraz göz gezdir bu firmaları sonra kararını vermiş olursun zaten.
  17. FutFlix

Honda S2000 fiyatları / Asgari ücret karşılaştırması

İşin acı bir tarafı 2012 yılınca 7 yaşındaki aracı 72 ayda alabiliyordun, 2023 te 18 yaşındaki aracı 146 ayda alıyorsun. Neyse her zaman dediğim gibi ver mehteriii.
  18. FutFlix

Peugeot 2008 Alınır mı?

Güzel araba direksiyon göstergeler ve ekran tasarımı çok hoşuma gidiyor. Sürücü için keyif veren bir araç. 4 kişi için ideal 5 kişi kısa mesafe de iş görüyor. Uzun yolda yorar ama arka koltuklar geniş değil.
  19. FutFlix

Sizce bu 1994 Supra MK4 satılır mı?

O paraya gider 2007-2009 F430 veya 2009-2010 Gallardo alırım. 7m verip 94 model, her bir yanı ile oynanmış durduğu yerde alev alma ihtimali olan bir araba almazdım. Alan kişinin ya çok zengin olması lazım 7m çerez parası olacak onun için yada deli olması gerek.
  20. FutFlix

900 bin TL'ye TOGG vs diğer suvlar

Togg fiyatı belli değil 900bin üstü bekliyor herkes. Yapılan açıklamaların doğruluğu şubat ayında belli olacak açıklarlarsa fiyatları.
Geri