Arama sonuçları: *

• Users: Gökberkk
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Gökberkk

Öneri 400-450k arası alınabilecek en mantıklı araç

Ben Renault grubundan yürürdüm açıkçası.
  2. Gökberkk

Öyleyse ağır hasar kaydı olmamasına dikkat edin hocam alacağınız araçta. Önemli yerlerde işlem ve değişen olmaması da etkiliyor elden çıkarırken.
  3. Gökberkk

Hocam hatasız ayarında o bütçede yok ne yazık ki, ne kadar para o kadar köfte demişler :) Tercih meselesi tamamen o paraya eski hatasız bir Japon da tercih edilebilir, nispeten yeni değişen boyası bol araç da tercih edilir
  4. Gökberkk

Birkaç ay öncesine kadar 1.2 joylar falan vardı. Şu an ne durumda bilmiyorum piyasa
  5. Gökberkk

Sigorta şişirmesi hasar kayıtlı şase-podye-bagaj havuzunda işlem olmayan Clio 4 olabilir
  6. Gökberkk

c180 vs c200d hangisi alınır

C200d hakkında iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim, birçok kişi problemli bir araç olduğundan bahsediyor.
  7. Gökberkk

ABD'den Türkiye'ye araç sokmak mümkün mü?

Teşekkürler herkese ilginizden ötürü 🙌
  8. Gökberkk

Hocam ortalama ne tutar sizce, Türkiye'deki fiyatını aşar mı aracın? 33K dolar fotodaki araç.
  9. Gökberkk

Neden hocam açıklayabilir misiniz
  10. Gökberkk

Merhaba, konuyu merak ettiğim için açıyorum gidip alma durumu yok. Ekte SS mevcut örneğin bu arabayı Türkiye'ye getirip aktif kullanmak istesek bu mümkün mü? Gidip alma süreci falan nasıl olacak? Konu hakkında bilgi sahibi abiler, kardeşler aydınlatabilirse sevinirim. Konuda benim gibi fikri...
  11. Gökberkk

arkadaşlar bu arabayı alıyorum ne diyorsunuz

Peugeotlar çok arıza yapıyor diye duyumlar alıyorum, tercih etmek ne kadar mantıklı?
  12. Gökberkk

450000 tl araba önerisi

Golf Mk4 1.6 16v tavsiye ederim. O fiyata düşük km temiz bi araç bulursunuz hocam, üzmez.
Top Bottom