Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

🔴 KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM! 🔥

İyi oluyor bu millete
  2. Göktürk ArdaHan

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Evet ben 4 senelik stajımda 3 sene bedava çalıştım iş yerlerinadam akıllı hakkı vermiyor ama mesleği öğrendim sende direk mesleği kapmaya çalış derim elektrikçinin iş için pek bi sermayeye ihtiyacı yok mesela zayıf akım'da öyle bi.priz takmaya gitmek en kötü 450-650tl arası
  3. Göktürk ArdaHan

Bencede daha iyi bir elektrikçinin yanına hadi girsen veya bir mobilyacının işi öğrenmen o kadar hızlı olur veya gir sanayiye 2.aydan işi kaptığını kanıtlarsan daha'da yüksek alırsın 13-15 yaşındaki çıraklar dahi asgari alıyo yeri gelince
  4. Göktürk ArdaHan

Bence adam sana ucuza ayak işlerini yaptırma peşinde ben 4 senelik staj hayatımda bunu iyi anladım ara sıra bi iki gün falan izin alıp başka işlere bak derim
  5. Göktürk ArdaHan

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Etkilemiyor mu?
  6. Göktürk ArdaHan

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Suçlu motorcular her yönden kask yok 3 kişi biniyorlar emniyet şeritinden kaçış yapmaya çalışıyorlar 4'lüleri yanan araca vuruyorlar sonuç olarak sen aracı çekmişsin ve uyarı sinyalini yakmışsın hastalıktan dolayıda çekmiş olabilirsin her şey olabilir motorcular hatalı geçmiş olsun
  7. Göktürk ArdaHan

Bu Gençler Neye Binsin

O Geçenleri Geçirecez hepsine merak etmesinler Herbir Sözünüze Karşı Türkçülük İle Karşı Dururum Gerekirse
  8. Göktürk ArdaHan

Bu Gençler Neye Binsin

Zor Zaman Zor
  9. Göktürk ArdaHan

Direksiyon Sınavı Ani Fren

Bas gaza koy frene uçsun hoca camdan asşa hocan deseydiniz nasıl basacaktım diyede de bir şey diyemez ama ani fren yaptırtmazlar tahminim
  10. Göktürk ArdaHan

Dünyam başıma yıkıldı

Geçmiş olsun
  11. Göktürk ArdaHan

Öneri öğrenciyim araba almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Anladım hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullanman nasip olsun
  12. Göktürk ArdaHan

Öneri öğrenciyim araba almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Öğrenci? Allah'dan bizim bu dayılar buraya girmiyor yoksa röportajlarda içimizden geçerlerdi
Top Bottom