Arama sonuçları: *

• Users: Handle
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Handle

MTV vergisi ve bu araçlar hakkında

Hocam km düşük var evet ama bizim bütçe 90-100 bin km arasına yetiyor bide bu araç shine paket bu fiyata normalde shine paket yok konuştuk resimlerdeki çizik dışında bişey yok dedi sadece oraya lokal boya yaptırmış ekspertiz yaptım hiçbirşey çıkmadı diyor ben ne diyorsam o var diyor 860a...
  2. Handle

MTV vergisi ve bu araçlar hakkında

https://shbd.io/s/WFPlaqVi https://shbd.io/s/SunLWe91 Arkadaşlar bu iki araçtan birini düşünüyoruz uzun zamandır ticari bindiğimiz için babam artık otomobil alalım diyor kamyonet olarak geçtiği için berlingonun vergisi fazla her yıl ayrı muayenesi var diyor da vergiler hakkında araştırma...
  3. Handle

Citroen Berlingo 1.6 Bluhdi 2018 Araba Ne Kadar Eder?

Aynen öyle başa bişey gelmesinde önemli değil kötü olan yolcu tarafında kimse olmamasına rağmen o da açtı 1727022450 Satma nedenimi de söylemedim ama sizce bu aracın üstüne 200 küsür koyup 20 yada 21 model olanından almak ne kadar mantıklı km ler 100 bin altı çünkü otomobil almak isteriz ama 800...
  4. Handle

Bizde onu anlamadık reis hiç sorma kafayı yedik anlık bir olaydı zaten tam ışıklardan kalktık hızlandık arada pek mesafe yok zaten bitane kadın yaya ya kırmızı yanmasına rağmen yola atlayınca öndeki adam mecbur ani fren yaptı bide utanmadan değer kaybı davası açmış sigorta zaten verdi parasını
  5. Handle

İlanlara baktın mı dostum o fiyata bu km yok 250 binde birkaç değişeni boyası olan arabalara 600 üstü yazmışlar 1727017564 Biraz beklesem alıcısı gelirse fotoğrafı görünce anlar önemli bişey olmadığını he hava yastığı açtığı için biraz inerim ama sabretsem 600 e gider diye düşünüyorum
  6. Handle

Eyvallah
  7. Handle

Ya galericiler öldürüyor 450 diyen bile var ama ben piyasaya baktığımda biraz beklesem 610 yazsam 600 e gider herhalde 1726920107 Tamponda değişmedi hocam zaten orjinal sadece sök tak var içerde ufak bi kısmı zedelenmişti onun için söküldü dediğin gibi çok basit bir kazadan dolayı gören belki...
  8. Handle

Yazıyor ya dostum 1.6 bluhdi diye sahibinden'e gir görürsün yanında bişey yazmıyor sadece 1.6 bluhdi 1726918315 Düzenledim hocam konuya yazdım
  9. Handle

Citroen Berlingo 1.6 Bluhdi 2018 120.000 km Değişen: Sol ön kapı, 2 far (dolu paketin orjinal farıyla değişti). Boya:yok *Kaput ucu boyasız göçük düzeltme Ön Tampon sök-tak (orjinal) Bide ön iki hava yastığı değişti. TRAMER: 4.000₺ Sizce ne kadar eder ben 610/15 düşünüyorum ilana ne kadar...
  10. Handle

HASAR KAYDI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Araştırdığım kadarıyla 5664 e SMS olarak plakayı yollayınca öğreniliyormuş ama 120 TL miş çok pahalı başka yolu yok mu bunun
Top Bottom