Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Yardım Fikirlerinize ihtiyacım var Cherry Tiggo 8 Pro

gösteriş dolusu o bence. Otomotiv mühendisi olarak söyleyebilirim ki kalite çok farkediyor. Bu çin arabaları çıkmadan bile piyasadaki arabalar ile kaliteli arabalar arasındaki fark baya açıkken çinliler piyasaya girince fark daha da açıldı bence
  2. Heath Ledger

Yardım Fikirlerinize ihtiyacım var Cherry Tiggo 8 Pro

çin arabası olduğu için ön yargı var. Bu ön yargı bende de var. Kaliteden ve sağlamlıktan şaşmamak lazım.
  3. Heath Ledger

Öneri 1997 Model Mazda 323 Alınır mı?

ankarada tanıdık ustam var ona emanet ediyorum ben gerektiğinde. Büyük Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar
  4. Heath Ledger

Öneri 1997 Model Mazda 323 Alınır mı?

2000 323 var bende. maşallah bir sıkıntısı yok çok şükür. Öteki araçlar gibi sürekli sanayiye gitmezsin. Güzel bakıldıysa üzmez
  5. Heath Ledger

Arabamı Bağladılar ne yapmam lazım

para lazım 1713275125 şaka bir yana geçmiş olsun
  6. Heath Ledger

Bakım sonrası yaptıklarını nerde kontrol ettırebılırım ?

İstemeni öneririm ama öncesinde ustaya söyleseydin daha iyi olurdu. Çıkan parçaları almak istiyorum diye. Çünkü filtreleri felan çöpe atacaktır (zaten çöptür onlar amaç değiştirip değiştirmediğini anlamak) 1712146059 Ha bir de şunu ekleyim. Bize değiştirilen parçaları istiyoruz diye gelenlere...
  7. Heath Ledger

Bakım sonrası yaptıklarını nerde kontrol ettırebılırım ?

bakım çıkışı değiştirdiği parçaları alsaydın anlardın
  8. Heath Ledger

Araba önerisi istiyorum

tesla al baba
  9. Heath Ledger

Yardım Clio 0.9 TCe İle Fethiye' ye Girmeyi Planladım

şuna bak sadece ulaşım ücreti bile adamı vazgeçiriyor resmen
  10. Heath Ledger

1992 Model BMW E36 alınır mı?

Arkadaş doğduğundan beri istiyordu. Almasıyla satması bir oldu. Masrafları dert etmeyeceksen alınır ama dert edilmeyecek gibi de değil be abi
  11. Heath Ledger

Volvo S90 vs Volvo XC90

Suv şart değilse s90 öneririm. Ama çok daha geniş olsun yüksek olsun derseniz xc90 alabilirsiniz. Not: Volvo yetkili servisinde staj yapmış birisi
  12. Heath Ledger

Yardım 150.000₺ Araba tavsiyesi

peugeot 301 de güzeldir symbolle birlikte
  13. Heath Ledger

yıllarda karşıklık olmuş olabilir bi düşük yıllara felan bak
  14. Heath Ledger

Fiat linea multijet peugeot 301 Daica sandero renault symbol hyundai accent aklıma gelenler bunlar (linkli istemişsin de temizine şuan bakamam sen araştırırsın)
  15. Heath Ledger

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

hocam öncelikle geçmiş olsun. daha önce buna benzer bir olayı arkadaşımın babası yaşadı. yaşanan olayları ve mahkeme kararını söyleyim. arkadaşımın babası 4 şerit gidişli 4 şerit gelişli geniş bir yolda ( bunu söylüyorum çünkü o yoldan insan geçmez normalde) en sol şeritte normal hızında...
  16. Heath Ledger

Öneri Volvo Xc90 Vs Tesla Model X

volvo'da staj yaptım. Güvenlik istiyorsan Volvo ancak diğer her şeyde tesla derim
  17. Heath Ledger

Yardım Elektrikli araç almak mantıklı mı?

Otomotiv Mühendisiniz olarak cevaplayım. Günümüz için Hibrit araçlar çok daha mantıklı. Çünkü Elektrikli araç altyapısı ve teknolojisi gelişime açık. Şuan alırsan böyle bir araba hem sıkıntı çekebilirsin hem de 4-5 sene sonra çok daha mantıklı fırsatları kaçırabilirsin.
  18. Heath Ledger

Skoda kamiq 2021 166k ya alınır mı?

araba 5 kişi binip veya araca ağır yük yüklerseniz sorun teşkil edebilir. yokuşlarda zorlanma vb
  19. Heath Ledger

Skoda kamiq 2021 166k ya alınır mı?

1.0 olması sizin için sorun teşkil etmiyorsa neden olmasın
  20. Heath Ledger

Tesla VS BMW

orda da burda da elektrik daha ucuz. ancak benzin orda bizim burdaki gibi pahalı değildir. adamlar aracın yaktığı yakıtı dert etmiyor olabilir
Top Bottom