Arama sonuçları: *

• Users: LaZz61
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LaZz61

Yardım Balata ısındı ve keskin bir koku geldi

Sıkıntı yapma aynısı başımıza gelmişti köyden inerken fren tutmayınca anlamıştım tüm yolu 2. viteste yawaş yawaş indim sorun kalmadı frenler soğuyunca kendi haline geliyor.
  2. LaZz61

Araç bakımında parça kalitesi, standartları önerilerinizi bekliyorum.

En baştan konuşmak gerek parçaları ben getireyim liste ver işçilik ne tutar. Parçadan para koparamayınca caz yapabilir Ustadan ustaya değişen bir konu. Faturalı iş istiyorsanız servis ne derse o. Harici kısmet işi şans deneye deneye :)
  3. LaZz61

Ben mesela trabzondayım sanayideki parçacıları geziyorum baktım onlarda internetten sipariş geçiyor çok bir fiyat farkı yok ise oradan temin ediyorum garanti sağlama durumları oluyor işte muhabbetimiz ws. Ama şişik fiyat çıkarsa internetten alıyorum geliyor onlarda aynı yerlerden temin ediyor...
  4. LaZz61

İşin sonu motor yemeye gidebilir hararet ws önemli çoğu parçanın orjinali önerilir yan sanayinin de iyi kalitesi. Hatta bazıları var orjinalinden iyi parça :) Aracı satacaklar genelde en kötü yan sanayi ile yaptırıp millete satıp sonra kul hakkı yiyorlar tamamen sizlere kalmış :) Ama al...
  5. LaZz61

Tipik sanayi olayları eğer servisten faturalı yaptırmak istiyorsan şişirme fiyatlara katlanacaksın sesin çıkmayacak. Servis harici parçaları kendin ruhsatınla bile alabilirsin triger seti ağır bakımag giriyor orjinallerden şaşma derim özellijle devirdaim. Örnek verecek olursam aracıma amartsr...
  6. LaZz61

ARABA debriyajı kavraması değişti

Takılan baskıbalata markası önemli. Benim arabaya ucuz olsun diye mapa diye bi marka taktılar debriyaj da boşluk var hafif usta diyo markadan kaynaklı. Ama orjinal parça ise 2 senede acemi şöför olsan bile zor bozulur.
  7. LaZz61

Yardım Aracın Antifrizini doldurdum (bugün) ama kendi kendine bitmiş?

Evet pas yapıyo sistem zamanla sorunlar çıkarıyor. Ayrıca antifriz kaynamıyor donmuyor su kaynıyor :) Öncelikle kaçağı çözüp ustaya güvenme gene ara ara takip et baktın 1 hafta boyunca su seviyesi sabit kaçırma yok tamam oldu diyip rahatlayabilirsin.
  8. LaZz61

Benim usta su koy git diyordu bana adama antifiriz yalvar yakar koyduruyorum trabzon sanayi biraz sıkıntılı :D
  9. LaZz61

Usta benim hortumu takmıştı içine kıvırıp takmış ters yerde diye geri götürmek yerine kendim yapmıştım. Cok kaçırma durumlarında hortumlar ısınınca kaçırma yapıyordur . Ben mesela ayrıca ayarlı kelepçe takıp kendim sıktım sızdırmayı öyle engellemiştim. Reno kangoo araç
  10. LaZz61

Sıkıntılı durum soğutma suyuna dkkat etmek lazım. Benimde başıma gelmişti usta tam takamamıştı boruyu antifrzde boşa gitmişti fark etmesem araba motor yiyecekti. Delik yırtık ws vardır o kelepçe kendinden sıkıyor zaten yeterince
  11. LaZz61

Hangi marka araç lastiği tercih etmeliyim

https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-goodyear-eagle-sport-4-seasons-175-65-r14-86h-xl-4-mevsim-2024-fiyati,599628867.html kangoo multix aracımda kullanıyorum çok memnun bıraktı fiyat performans. Ağır karda fazla etkisi olmasa da yağmur performansı çok güzel.
  12. LaZz61

4 mevsim lastikler nasıldır

Acıkcası ben 4 mevsimlerle daha güvenli sürüş keyfi yaşıyorum yağmurlu havada ama 4 mevsimin yağmur tahliye kanallısı yapışıyor yola bol virajlı yollarımız var yağmurda bol :) Yazlık lastiklerle o güveni yaşayamadım su birikintisine 1 2 kere düştüğümde de sorunsuz atlatmıştım tabii ki araç hızım...
  13. LaZz61

BEnde goodyearları gayet uyguna aldım 9 taksit peşin fiyatına :) kafam rahata erdi aklımda kalan 1 2 marka var onlarada bütçem yetmiyor. Ama almışsınız zaten hayırlı olsun diyelim :) Marka kötülemekden ziyade tecrübemi paylaştm cok üzüldüm bu duruma. 1725996221 Şehir içi en mantıkllısı toplu...
  14. LaZz61

Aracı aldığımda üzerindeki lastikler petlastı 4 mevsim olarak. Hayatımda bukadar kötü performans görmedim araba göt atıyordu virajlara set girince yağmur felan. Hızlı eriyor tükeniyor. Lassayı ben mesela kaliteli diye aldım ama bilmiyorum ortaklar mı ama tecrübemi paylaştım sizinle :) tercih sizin.
  15. LaZz61

En güvenlisi kış sağlam yaparsa hamurdan ötürü kışlık lastik de almanız gerekir zaten. Harici güven vermiyor sertleştimi tmm daha tutmuyor kaldıki cogu yerde zincirsiz imkansız zaten.
  16. LaZz61

Hocam kışlık lastik öter erir ya aynı sesi alıyordum lastik 1 sezon eridi gitti. İnanın 4 mevsim goodyear lar taş gibi lastikler 3 sezon sorunsuz kullandım en son dağ yolunda taş ile yardım lastiği yanaktan öyle değiştim deneyimledim yazlığı da bir daha almam özellikle lassayı. :) Hatta yazlıkda...
  17. LaZz61

Hocam inanın uzun yol yapmadım ama yaz sıcağında lassa greenways lastik eridi bildiğin gacır gucur ses yapıyordu. Trabzon içi en fazla köye çık gel uzun yol yapmadığım halde 1 sezon eridi gitti özellikle stabilize yol cok hızlı eritti lastiği. Ama çok tuhafıma gitti yaz sıcağında ses yapması :(...
  18. LaZz61

4 mevsimin yağmur kanallısı güzel ama V yapılı olan modelleri mesela cok ses yapıp yağmurda kötü performans veriyorlar ayrıca. Ama onlarında kışın kar performansı güzel ama nereye kadar hamuru sertleştimi hepsi aynı.
  19. LaZz61

Goodyear eagle sport 4 mevsim kullanıyorum trabzon memleket çok memnun kaldım. Harici 1 takımda kışlık lastik aldım dağ bayır karda mecburen. Petlas önermiyorum aşırı hızlı eriyor. Harici markalar var daha kaliteli ama cidden tuzlu. Yol tutuşu köy yolunda ws çok iyi beğeniyorum. Kışında...
  20. LaZz61

Caddy alınır mı 2.0

Yok baba araba çok iyi gidiyor 2 motor olup da az yakan dizel görmedim ben tabi benim karşılaştırdığım araç 1.5 dci. Dağ bayır yük vurmadan binerseniz taksi hissiyatı veren bir ticari araç. duster kangoo felan yanında bir nevi eşşek gibi kalıyor :)
Top Bottom