Arama sonuçları: *

• Users: LothbLoki
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LothbLoki

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Hayır eğer belgeyi bir şekilde yeniden çıkarttıramazsa ya da gözetmenlerle anlaşamazsa sadece direksiyon sınavı ücretini ödiycek, sıfır ehliyet parası vermeyecek yani.
  2. LothbLoki

Yardım 350.000 TL araç önerisi

Hocam yazı var kışı var, bende motorcuyum ama şu kış gününde işe giderken bile arabayla gidiyorum motor garajda yatıyor. Kaldı ki bu adam öğrenci daha rahat olmak ister arkadaşlarıyla gezmek ister o yüzden araba en uygunu ayrıca o fiyat bandında motor alırsa ehliyette almak zorunda kalır üni...
  3. LothbLoki

İzinsiz arabayı alırsam ne olur? (yani kaçırma)

Dostum babana sorarsan sana ilk seferde duruma göre sana hayır der bir süre sonra onun yanındayken sürmeni ister üçüncü seferde ise almana izin verir, mesela babam bana öğretirken hep onun yanında köy içinde kullanıyordum sonra şehir merkezinden gelirken otoyolda bana vermeye başladı şimdi ise...
  4. LothbLoki

Yardım Arabada Çakmaklıktan Aux Veya Bluetooth Kullanmak

İlk baş onun kaset olduğunu anlayamadım o yüzden öyle yazdım :D Bunu bir düşünücem teşekkürler.
  5. LothbLoki

Aynı frekansta olmak zorunda yarım değer bile aşağıda ya da yukarıda olursa ses cızırtılı gelir ya da hiç gelmez.
  6. LothbLoki

Bunu arabaya jak girişiyle mi bağlıyoruz? Eğer öyleyse işime yaramaz çünkü benim sorunum arabanın şuan ki orjinal teybinde jak girişi olmaması :D Ama yinede teşekkür ederim.
  7. LothbLoki

Hocam şuan kullandığım cihaz nerden baksan 10 senelik bir ürün, yani marka modelini bilmiyorum.
  8. LothbLoki

Bu üründen mi bahsediyorsunuz? Eğer bu ise fiyatı biraz tuzlu geldi, çünkü araba benim değil amcamın yani belli mi olur ilerde kendi arabamızı aldığımız zaman düzgün bir teyp takmak isterim yani geçici kullanacağım bir ürün için bu kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası...
  9. LothbLoki

Türkiyede kaç tane mk4 supra var

Umarım ciddili Supra severlerdensinizdir, bu supra edit videolarından sonra arabalar hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen supra abi eğeğe yapanlardan değilsinizdir, aksi takdirde bu sapıklık olur çünkü.
  10. LothbLoki

Arkadaşlar amcamın arabasını kullanıyorum ve adam arabadaki teybi değiştirmeme izin vermiyor ve o teypte sadece kaset girişi var bende çakmaklığa taktığım aparattaki usb girşinden flashım ile şarkılarımı açıyorum, şunu merak ediyorum acaba çakmaklıktan aux ve ya bluetooth bağlantılı bir aparat...
  11. LothbLoki

Sonunda! Yeni kasa 2022 Subaru Impreza Wrx tanıtıldı!

oki boomer (!)
  12. LothbLoki

GTR mı SUPRA mı R34 mü?

Beyaz R34'ü hiçbir şeye değişmem. Buyrun bu da telefonlarınız için bir wallpaper. ( Eğer kalitesiz geldiyse pinterest'te bulabilirsiniz. )
Top Bottom