Arama sonuçları: *

• Users: Lunchx
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lunchx

Sıfıraraçaldımyatırdım1yılboyuncaaraçla uzun yola cıksam ne olur

Hocam aracinizin servis bakim yilina dikkat edin bazi araclarda her yil bakim yaptirmak gerekiyor, onun disinda arac sifirmis zaten aku ve lastiklere bakin sorun yok ise hicbir sey olmaz.
  2. Lunchx

BMW Marka Araçlarda Donanım Özelliklerini Öğrenme

Turkiyede bilmiyorum hocam ancak dedigim gibi eger uygulama falan bulamaz iseniz bmw den bulabilirsiniz
  3. Lunchx

Sase numarasi aracin
  4. Lunchx

Hocam yurt disinda siteler oluyor oradan bakiliyor isterseniz aracinizin VIN ini atin ben deneyeyim, yada BMW servisine gidip veya arayip bilgileri verirseniz size mail olarak opsiyon kodlari vesaire herseyi atarlar.
  5. Lunchx

Araba çok yakıyor (1.2tsi)

Hocam cok guzel bir deger fabrika degerine göre ve normal yaktiginiz, revet turkiyedeki en guzel yakit shell v power mi ne diyorlar.
  6. Lunchx

Evet aynen dediginiz gibi bizde o degerlerde geziniyoruz 🥲
  7. Lunchx

Hocam her arac normal belirlenen yakit degerinden bir kac litre fazla yakiyor ayrica yakitinizin normal oldugunu dusunuyorum.
  8. Lunchx

Dacia media nav code

Hocam sase numarasinin son 4 harfini toplayarak giriliyor olabilir mi ? Sadece tahmin yurutuyorum BMW lerde gizli menu ye girmek icin sase numarasini son 4 hanesini toplayinca cikan kodu giriyorsun.
  9. Lunchx

2023 MERCEDES CLA 45S AMG+ ALINIR MI ?

Hocam Türkiye piyasasını bilmiyorum fakat o fiyatı haketmiyor yurt dışında aynı fiyatta hem segment hem kalite olarak daha iyi kaliteli araçlar bulunuyor. Yalıtım olarak uzun yolda sıkıntıya sokacak bir araç değil fakat çok çok iyi bir sonuç beklememek gerekiyor.
  10. Lunchx

Öneri i20 modifiye öneri, tavsiye

Hocam bence arabayi gösterecek en önemli iki sey jant ve arabayi bir tik dusurmek bence buradan baslayip aracin rengine uyuyor ise krom parcalari piano black. Ve yavas yavas ön lip arka difizör gibi seyler yapilabilinir.
  11. Lunchx

Hayalinizdeki Araç !

Hayal arac degil fakat ileride almayi planladigim araba.
  12. Lunchx

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

Anladim fakat bence aile iseniz yuksek km li araclara bulasmayin derim yurt disinda yuksek km li arabar cok daha ucuz ve guvenilir olunuyor full servis bakimli oldugu icin.
  13. Lunchx

Hocam yurt disi klavye oldugu icin turkce yazamiyorum fazla SIKISTIRMA yani arabayi sinirlarinin ustunde zorladiklari icin sorunlar oluyor. Hocam araba önerme isi arabadan ne beklendigine bagli spor guclu ise BMW konforlu suzulmek istiyorsaniz Mercedes. 1699870048 Normalde koyu bir BMW ciyim...
  14. Lunchx

Hocam BMW uzerinde cok araba kullandik tum serileri guzel fakat turkiyede cok sikistirildigi ve bakimi yetkili serviste olmadiig icin temiz bulmaniz sizi ugrastirmaz.
  15. Lunchx

Öneri Araba Yağ Ve filtre Öneri

Evet fakat bir çok modeli var örnek olarak 0W-30 | 0W-40 | 5W-30 | 5W-40 bunlardan hangisi en performanslısı onu bilemiyorum.
  16. Lunchx

Evet o var şuan aklımda peki yağ olarak performans için ne önerirsin kral.
  17. Lunchx

Bu hangi bmw olabilir??

O zaman M3 F80 M3-4 aynı araba her şey birisi sedan birisi coupe.
  18. Lunchx

Bu hangi bmw olabilir??

Araç BMW M4 F82 2016-2019 arası olduğunu düşünüyorum, eğer araç 4 kapı ise M3 F80.
  19. Lunchx

Merhaba, öncelikle bütçe konusunda bir sınır yok sadece en kaliteli ve performans katacak ürün arıyorum. Yağ olarak Castrol alacağım fakat seçemedim. Araç: BMW 740D F01 2012
  20. Lunchx

Uzun süre yatacak araba

Hocam araci calistirmak yeter fakat daha saglikli olmasi icin bir kac km gitmek daha mantikli olur.
Top Bottom