Arama sonuçları: *

• Users: MAH0A
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

100000 e bundan 4 tane sistem yaparsın rahat. Zorlarsan 5 bile olur. Yan ürünlerinle beraber 40 bile zor.
  2. M

1.250 milyona megan alınır mı

Corolla falan bakın bence.
  3. M

Yardım Siz Olsanız Ne Yapardınız?

2017 Toyota Corolla araç mevcut yazdım görmediniz sanırım.
  4. M

Yardım Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Elimdeki araç: 2017 Toyota Corolla 1.4D Touch Dizel Otomatik 215.000 Km de. (1 değişen 1 lokal - Tramer 1.000) 2016 Audi A3 Sedan 1.6TDI Attraction Dizel Otomatik 230.000 Km de bir araç. (1 değişen 2 boya - Tramer 7.000) Elimdeki aracı satıp üzerine 60.000 TL civarı ekleyip bu araca geçmek...
  5. M

Öneri 700 Bin TL Otomatik Araba Önerisi

Benzinlisi var mı bilmiyorum ama 2017 Corolla 1.4D Touch var bizde, gayet güzel tavsiye ederim.
  6. M

Öneri 1.250.000 araba önerisi sedan

Corolla
  7. M

1.200.000 sedan önerisi

Audi A3, Toyota Corolla, Wolksvagen Passat, Renault Megane, Honda Civic
  8. M

Sizce bir erkeğin ehliyeti olmaması büyük eksiklik mi?

Yani araba alamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ama her ihtimale karşı bence almaya çalışın.
  9. M

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Hocam bütçeyi zorlayıp alabileceğinizin en iyisini alın. Çünkü bir daha alabilme şansı olmuyor maalesef bu ekonomide. Sorunuza gelirsek bir fikir sahibi değilim maalesef.
  10. M

Öneri 750.000 TL araba önerisi

Sedan veya Hatchback 1.4 - 2.0 arası motor ve turbolu Otomatik Dizel Araç önerisi istiyorum. Performansı iyi olsun. Kazalı veya değişeni olmamasına dikkat ediyoruz, varsa da aracın önemli olmayan kısımlarında olabilir, lokal boya da olabilir. İleride satışı da kolay bir araç olması önemli...
  11. M

520.000 ₺ SUV araba önerisi

Sıfır alacaksanız biraz üzerine ekleyip KIA alın derim.
  12. M

Hayalinizdeki araba nedir?

Tasarımı çok hoşuma gittiği için Lamborghini, modellerini tam bilmiyorum.
Top Bottom