Arama sonuçları: *

• Users: Marginale
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Marginale

Araba gaz yememe problemi

Tabii ki kesin olarak bilemem ama en son bi abinin aracında bu olduğunda şamzında problem vardı. Yüke girince zorlanıp gitmiyordu.
  2. Marginale

Ağır hasarlı BMW alınır mı?

Hasarsızı bile masraflı iken hasarlısını tahmin edemiyorum...
  3. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

MİSAL VERDİM. YANİ ÖRNEK. HANİ ANLARSIN YA.
  4. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Biz emekli olanda aramıyoruz suçu. Ama gidipte kaçak çalışıp milletin önünü kesende de suç ararım. Bunu yapmayana zaten edilen laf yok. Kanuna laf var. Kendi kendine tribe girme.
  5. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Bizde aynı şeyi söylüyoruz. Banada öyle hak tanınsa bende gider emekli olurum niye olmiyim.
  6. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Dediğin gibi olsa bile 45 yaş çok genç bi yaş. Nüfus grafiklerinde bile 65 üstü ve 14 altı bakıma muhtaç sınıfına girer. 20 sene bu adamı ülke cebinden ödeyerek besleyecek ve muhtemelen bir yerde kaçak çalışıp üstüne gençlerin iş bulmasına engel olacak deneyimli ve sigortasız çalıştığı için.
  7. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Bizde kanunun yanlış olduğunu söylüyorzu farkındasın inşallah.
  8. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Hayır canım sen demiyor musun nasıl olsa primini ödemiş? Tamam o zaman bende 2 yılda ödeyip olayım. Ayrıca sallama 39 yaşında adam 15 yaşında mı sigortalı işe başladı da 25 seneyi tamamladı.
  9. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Tamam kanka bende 1 milyon tl ödeyeyim primim dolsun ama 2 senede herkes emekli olsun nasıl olsa gerekli primi ödemiş!!! 1723721153 Ya siz ne yiyip ne içiyorsunuz? Mevzu ödemiş olması mı? Mevzu prim ödemesi mi? 982k prim ödemesi ödeyip tüm ülke emekli olsun o zaman sizin kafayla. 65 yaşına...
  10. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

11. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

O da ayrı ironi.
  12. Marginale

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

EYT çok büyük yük devlete. 45 yaşında adam emekli.
  13. Marginale

Arabayı kaldırıma sürttüm masrafı ne kadar olur?

Tamponun ucunda gördüğüm kadarı ile plastik bile soyulmuş. Önceden de macun varmış temizlemesi vs çok para ister.
  14. Marginale

Yardım Mercedes A180 D Sedan 1.5 T 2020 vs Kia Sportage 1.6 T (2023)

Hocam masraftan kastım şu tabii bakım maliyetleri diğer araçlardan fazla olacaktır ama en ufak parça değişimi bile size büyük maliyetler açar. Allah korusun ufak bir kazada masrafı büyük olur. Mecbur alırkende bunu düşünmek lazım. Bütçe sorunu yoksa alınır ama eğer orta bütçeli biri iseniz biraz...
  15. Marginale

Yardım Mercedes A180 D Sedan 1.5 T 2020 vs Kia Sportage 1.6 T (2023)

Maaşın kabarık değilse Mercedes masrafına yetişemezsin bilgin olsun.
  16. Marginale

petrol istasyonlarından yakıt durumunu öğrenme

Dponun dibine kadar ip sal bak nereye kadar dolu.
  17. Marginale

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Ya çocuk seni çekip çıkaran ebe böyle olacağını bilse çıkarır mıydı? Geri iterdi. Boş yapma artık 30 kişi aksini iddia ediyor sen hala at gözlüğün ile lay lay lom oynuyorsun.
  18. Marginale

Algıyı biz değil olmayan durumları olmuş gibi davranan sen yapıyorsun. Bi yerlerinden element uydurmak istiyorsan yanlış foruma gelmişsin, hatlar karışmış.
  19. Marginale

Annem de babamda bana kansız ve omurgasız olmamayı öğretti. O yüzden ülkemin başarısında açık ve hatalar aramak yerine savunuyorum. Sizde ırsi sanırım babadan oğula nesil bu ...
  20. Marginale

Tezinin arkasında duramayınca konuyu manipüle mi etmeye karar verdin. Şu an senin hakkında düşüncem nötr ama umarım kendi zekan ile fikirler ortaya koya bileceğin yaşa geldiğinde şu dogmatik düşüncelerinden kurtulursun. Konunun başında yaptığın konuşmadan belliydi senin amacında ben yine doğruyu...
Top Bottom