Arama sonuçları: *

• Users: MeYuk
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MeYuk

300 350 k araba önerisi

Yeni modelli araç almanı öneririm. Fiat linea 2015-2016 modelleri olabilir. Taksi çıkması olmamasına dikkat etmen gerekiyor ama
  2. MeYuk

Yardım 2024 Egea Parlaklık Sorunu

Gece sürüş güvenliği için yapılan bir işlem. Hatta ayarlardan mümkün olduğunca parlaklığı kısmanı öneririm :)
  3. MeYuk

Yardım Otomatik vites ehliyeti hakkında?

Mantık basit aslında düz alabiliyorsan düz al hem otomatik hem manuel kullan. Yapamam edemem diyorsan otomatik al gitsin günümüzde çoğu araç artık fabrikadan otomatik çıkmaya başladı.
  4. MeYuk

1.4 Fire Egea nasıldır

Araç aslında yağ yakmıyor. Yağ eksiliyor. Bunun sebebi ise atmosferik araç olduğu için devirli kullanılması gerekiyor. Devirli kullanıldığı zamanda yağ soğutması olmadığı için yağ sadece buharlaşıyor. Bu sorunu 2021 model makyajlanan yüzü ile sorunu çözdüler diye biliyorum. Benim araçta şu ana...
  5. MeYuk

1.4 Fire Egea nasıldır

Merhaba, 2022 1.4 Fire street HB model araç sahibiyim. Arabayı alalı 9 ay olacak ve toplam 8000 kilometre yol yaptım. Araçtan ne beklediğinle alakalı. Daha bu 3 gün içinde 1000 km yol yaptım( İstanbul- Karabük - Karabük içinde gezdim- İstanbul). Çok sağlam yokuşlara da girdim. Bolu 'dan aşağı...
  6. MeYuk

Yardım İLK ARABAM İÇİN ÖNERİ LAZIM.

Açıkçası hiç uğraşmadım. Kablo ile bağlayınca istediğim gibi çalabiliyorum. Yakın zamanda multimedya ekran ve geri görüş kamerası takacağım. Sensör olmasına rağmen nadirende olsa lazım oluyor.
  7. MeYuk

Konfor olarak İstanbul trafiğinde acemi olmama rağmen hiç zorluk yaşatmıyor. Gerek debriyajın yumuşaklığı, yokuş kalkış desteği hayat kurtadan detaylar, viraj içi aydınlatması olması şaşırttı beni o da iş görüyor. Tek üzüldüğüm bluetooth üzerinden şarkı çalamıyor oluşum. Çağrı cevaplayabiliyorum...
  8. MeYuk

2022 Fiat egea 1.4 Fire Street Hb kullanıyorum şimdi 2 ay önce 675 e otoplus aracılığı ile aldım. 1.2 tdi 2014 polo kullanmış biri olarak sorunsuz yeni ve benzinli bir araç bineyim istersen Egea iyidir. LPG de sorunsuz çalışıyor ama ben istanbul trafiği olsa bile LPG taktırmayı düşünmüyorum...
  9. MeYuk

Ferrari gibi süperspor arabaları alabilmek için ne kadar kazanmalıyız?

Kardeşim çalışarak almak zor öyle arabaları bak mesela benim kurumsal hayatta 3. yılım ve kredi ile anca 1.4 fire Egea alabildim. Öyle araçları almak senin yada benim aldığımız maaşlarla zor :)
Top Bottom