Arama sonuçları: *

• Users: Meeagle
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Meeagle

Dört yol kaza suçlu kim?

Anladım hocam.
  2. Meeagle

Dört yol kaza suçlu kim?

A aracının gittiği yön cadde B aracı motorlunun gittiği yön sokak olarak geçmektedir.
  3. Meeagle

Dört yol kaza suçlu kim?

İyi akşamlar değerli forum üyeleri az önce talihsiz bir kaza yaşadık allahtan cana bir sıkıntı gelmedi. Kaza mahalle arası dört yolda hiç bir yönde yavaşlama ve durma ikazına dair bir tabela yok. A aracı benim B aracı motorlu sürücü, ikimizde kavşağa aynı anda girdik. Ben B yi gördüğüm anda...
  4. Meeagle

Fiat Egea peugeot 301?

Hocam motor hariç egea her koşulda alır. Onun harici bayırlarda falan bol bol devir çeviriceksiniz ve 301den fazlasıyla yakıt demek buda. Ben olsam 301 alırdım motoru ve yakıtı fazlasıyla iyi. Eğer derseniz performans istemem egea alın duruşu içi vs. daha iyi
  5. Meeagle

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

Hocam 1.3 egeanın adı geçmiş onu tercih ederdim egeanın görünüşü, duruşu ve içi gayet güzel ve 1.3 motor oldukça sağlam. Symbolü geç boş araç.
  6. Meeagle

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

İkiside aynı citroen belki biraz daha ucuz olabilir piyasası. Km düşük ve en ucuzunu tercih ederdim ben olsam.
  7. Meeagle

1.5 HDİ motor ve EAT8 Şanzıman Sorunlu mu?

hayırlı olsun diyelim o zaman hocam güzel takas.
  8. Meeagle

Eyvallah hocam dilerdim ki istediğiniz arabayı alın ancak ülkemizde araç fiyatları yüksek olduğu için parayı neye verirken iyi araştırmak gerekiyor.
  9. Meeagle

Hocam üstelik bu sorunu servis kabul etmiyor uğraştırıyor. Şu an üst kapak artı eksantrik değişimi 50k civarı 1 2 sene kullanacaksanız şansınızı deneyin😀
  10. Meeagle

Hocam rifter gt kullanıcısı olarak gayet memnunum. Eat8 şanzımanı sorunusuz motor olarak bütün psa üretimi 2023 altı modellerde motoru kronik sorunlu zorlamaya gelmez kumar gibi eksantrik zinciri koparabilir. 23 (dahil) üstü bu sorunu ortadan kaldırdılar.
  11. Meeagle

Yardım B8 Passat alacağım 1.4tsi vs 1.6tdi

Hocam şöyle ki 1.6ların km daha fazla olması lazım aynı fiyatta o yüzden 1.4 tercihim olur. Ayriyeten masraf çıksa bile benzin daha sorunsuz olur diye düşünüyorum. Ancak baktığın araçlar temiz düşük km ise dizel tercihim olur.
  12. Meeagle

Kaporta için ortalama fiyat

Aşşağı yukarı bu civardadır hocam normal fiyat işin içinde düzeltme de var.
  13. Meeagle

MAKS 1.1m param var. Evin 2. arabasını almak için doğru zaman mı ?

Sıfır alınacak ise evet 2.el ise hayır.
  14. Meeagle

Tam Otomatik Şanzıman Önerisi

Hocam o bütçelere cvt kayış sistemli bir şanzıman alın sıkınıtısı derdi olmaz. Derseniz sürdüğümde keyifte almak istiyorum tork konvertörlü şanzımanlara bakın.
  15. Meeagle

Öneri Bu iki markadan hangisi alınır?

Hocam ben olsam ikisinde tercih etmezdim önerim o fiyatlara 1.3 egea bakmanız.
  16. Meeagle

Taşlamaya Uygun Polisaj Başlığı Var mı?

Hocam spirallerin ağzına takacağınız bir çok aparatı mevcuttur. İnternette uygun aparatı bulabilirsiniz bakarak. Ben bir ürün bırakayım belki işinize yarar. Parlatma Keçesi
  17. Meeagle

peugeot rifter 2022 kitleyince 4lü yanıyor

Hocam araç genel olarak güzel alacağınız zaman bu aracın 130luk olanını alırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Otomatik olursa tadından yenmez EAT8 iyi bir şanzıman manuel olursa da 6 ileri rahat bir yolculuk yaptırır bizdeki manuel vites geçişlerini biraz belli ediyor tam alışamadığımdan...
  18. Meeagle

peugeot rifter 2022 kitleyince 4lü yanıyor

Hocam yokuşta gaz yemiyor derken bir sıkıntı olmasın sizdeki kaç beygirlik modeli. Bizdeki 130luk 6 ileri banamısın demiyor. Yakıt konusunda şehir içi ortalamam 6.7lt.
Top Bottom