Arama sonuçları: *

• Users: Meliordie
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Meliordie

Yardım Sizce Hangisi Daha İyi?

Para var huzur var konfor var olayın özeti bu, bir de uçan tenekelerle türk gençlerimizin trafikte yaptıkları var ölümle dans etmeyi geçtim trafikte başka sürücülerin yayaların da canına kast ediyorlar, driftler mi dersin takip mesafesini korumamak mı dersin dar alanda makas atmalar, virajlara...
  2. Meliordie

Dikkatli olun hocam yine, kul yapımı sonuçta.. Bir adet canımız var.
  3. Meliordie

BMW Türkiye'de şişirilmiş marka, Almanya'nın Tofaş'ı gibi düşün, Mercedes veya Audi öneririm ben olsam audiye bakardım Jason Statham abimiz gibi. 1623623571 Volvo dünyanın en güvenli araba markası.
  4. Meliordie

2015 model 120 km alınirmi

Haklısın, şahsen araç alırken airbag patlamamış, tamir görmemiş araç tercih ederdim tam olarak güvenemem, araç alttan darbe aldığında airbag açtığı da sıkça görülen bir durum, benim lafım çakal çukallara.
  5. Meliordie

Değerinde alınırsa satan kişi belirtirse sıkıntı yok, düzenbazlar için konuşuyorum, iyi bir usta tabii ki çok güzel toplar arabayı, ama atıyorum ikinci el temiz piyasası 130k olan araba düşün. Ağır hasarlı arabayı bir parça değişen lokal boya diye satıyorlar, ama gel gelelim hava yastığı tamir...
  6. Meliordie

Takla atmış araçları satıyorlar sahte, ayarlı ekspertiz ile.
  7. Meliordie

Komple boya ilginç, çok çakallıklar dönüyor dikkat edin.
  8. Meliordie

120bin mi yoksa 120 mi?
  9. Meliordie

Tarcanlar oto ekspertiz'e götürün içiniz rahat etsin km orjinal olmayabilir, dikkatli olun ikinci el araç alırken.
Top Bottom