Arama sonuçları: *

• Users: Migel
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

bmw e 30 1993 alınır mı eskı bmw

Valla usta ben eski araçlarla olan sayfamı kapadım :) Araçları hafızamdan sildim ve unuttum :D Hep lüks fakat eski araçlara bindim ben 4 sene önceye kadar. Yine kaşınıp bu sefer 2006 manuel volvo s60r alacak iken ki kendisi 300 hp 400 tork birşeydir 3 ay bekleyip araç adamın söylediği gibi...
  2. M

bmw e 30 1993 alınır mı eskı bmw

Vazgeç bu sevdadan. 2 kere sıfırdan araç topladım. Param da vardı zamanımda. Şimdi acıyorum hem paraya hem zamanıma :) Bmw bütçen yok ise sorunsuz araç iddia ediyorum bulamazsın. Bulsan bile yine sorun yaşayacaksın. Eğer sadece araç alacak kadar bütçen var ise direk piyasa arabalarına...
  3. M

Fiat Linea Multimedya Ve kapı kolonu önerileri 8k

Biraz piyasadan koptum fakat çevremde şu teybi kullanan giriş-orta seviye ses sistemi kuran çok arkadaş var. Memnunlar genel olarak. https://www.amazon.com.tr/Alpine-UTE-200BT/dp/B07CJKRXFC?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1U4VJ3N2BGCY8
  4. M

Fiat Linea Multimedya Ve kapı kolonu önerileri 8k

Teyp için ikinci ele yönelmeniz iyi olur o bütçe ile. Sanıyorum ki 5k civarına çok iyi bir kenwood yada pioneer teyp alabilirsiniz. Teyp ses sisteminde olmazsa olmaz bir durum. Yine bütçeniz içinde en iyi sesi ; Hertz Uno K165 Midrange gibi bir hertz setinden alabilirsiniz. Aşağı yukarı teyple...
Geri