Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

Yardım 1.5 Milyon Civarı 7 Koltuklu araba önerisi

Tiggo 8 uzun yol kullandım güzel araba hem satması da kolay
  2. Nquyen

Yardım 1.5 Milyon Civarı 7 Koltuklu araba önerisi

Piyasası aşırı ölü elinde kalır yoksa bende ona bakıyordum güzel araba ama piyasa olmayınca yapacak bir şey yok
  3. Nquyen

Günümüzde 30K Hasar Kaydı Çok mu?

Akrabaysa ufff 😁
  4. Nquyen

Günümüzde 30K Hasar Kaydı Çok mu?

Arabanızın ikinci el fiyatı nedir model ve km bazında ve galaricinin sundugu arabanın da aynı şekilde fiyatı nedir onu karşılaştırın ve unutmayın ki galariciler 1.5m lık arabaya 1m değer biçiyor öldürüyor kendisi de kâr yapacağım diye hiç galeriye bulaşma arabanı hiç eder
  5. Nquyen

Bu BMW alınır mı sizce

Yani orası ayrı bi konu ama kendi içinde karşılaştırma yaparsak en efendi araba sayılır bu arada artık kadınlar da büyük güçlü arabalara merak sarmış bu arabada kadın sürücü az gördüm 😁
  6. Nquyen

Bu BMW alınır mı sizce

A180 alırım bu paraya ikisine de bindim çok küçük geliyor bu araba ve fazla hafif çabuk savruluyor yola oturmuyor yüksek hızlarda. Araba alacaksan bir günlük kirala alacağın arabayı uzun yola çık ya da tanıdık filan varsa biraz şehir içi takılın kafanda fikir oluşsun kişisel zevkten ziyade iki...
  7. Nquyen

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

Çöp ve teyipsiz araba fiyatına yakın tam donanımlı parça kalitesi yüksek araba satıyorlar arka kapısında otomatik cam olmayan arabadan bin kat daha iyi ayrıca internette her gördüğünüz çin arabasını karalayan videolara inanmayın çoğu galarici ve rakip firmalardan fonlanmıs trolleri yoksa...
  8. Nquyen

Audi a3 sedan 2023 model mi 2018 bmw 3.20d mi ?

Ben o Arabayı düzgün kullanan görmedim özellikle bu tarz modelleri genelde hava atmak için gençler alıyor şanzıman filan ne varsa sonuna kadar zorluyorlar 🗿 ama elbet vardır güvenilir expere götürmek lazım illa ki
  9. Nquyen

Audi a3 sedan 2023 model mi 2018 bmw 3.20d mi ?

Hatasız BMW görmedim olsa da güncel A3 alırdım
  10. Nquyen

BMW E30 Modifiye Önerisi

Ben olsam mat siyah kaplama, karbon jant kaplama, kırmızı fren disk, ön far kısık kaplan gözü ya da kartal ama kırmızı olacak teker üstü çamurluk kısmı ekleme yapıp arabayı kalıplı yaparım ona da vidalar dışarda kalacak krom görünümlü olacak vidalar onun dışında ön tarafa geniş ızgara kit ama...
  11. Nquyen

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Tse belgesini bilemeyeceğim ama şuan bile bir çok kişi Eksper raporu maduru olmaya devam ediyor demek ki TSE belgesinin de açığını çözmüştür ve kesinlikle haklısın 0 bayi arabalar tırdan indirirken ya da başka sebebten dolayı hasarlı olabiliyor bu yüzden araba almadan önce kendinize güvenilir...
  12. Nquyen

Dediğin tarzda arabalar bir şekilde satılıyor çünkü hava yastığı arızadan dolayı hatta ani frende bile açılma riski var bu tarz arabalar satılır rahat zaten herkes değil ama çoğu galaricinin arabası temiz değil işi bilmeyen garibana kendi Experlerine götürüp temiz araba diye satıyorlar ya da...
  13. Nquyen

O dediğin arabaları galericiler alıp yüksek fiyattan zaten satıyor sana bırakmazlar 😁
  14. Nquyen

Tamirci dükkanın ya da galarin yoksa alınmaz ve ya 0 motor takıp tek sahibi olarak ömürlük sürebilirsiniz
  15. Nquyen

Öneri 1.3 milyona genç işi araba önerisi

Cla200 al geç uzay kasa black paket iç döşeme ve jant ile ama tek sıkıntısı uzay kasa olduğu için arka koltuk baş mesafesi çok uzun boylular için rahatsız edici olabilir araba alçak çünkü
  16. Nquyen

GERÇEK BMWCİLER YARDIM LAZIM!?

Yaparlar ama x serisi jeep olabilir çünkü bana biraz yüksek geldi araba ön konsol arkası da baya uzun duruyor
  17. Nquyen

En kötü oto sanayiye git BMW grup vardır orda ki usta telefonu koklayarak bile anlar 😁👌 1727347700 Bence araba sedan değil x serisine benziyor ön taraf kokpit uzun ve yola göre araba havada gibi duruyor bilemicem emin olamadım
  18. Nquyen

Google görsellerden arat illa çıkar sonuç
  19. Nquyen

1.8 milyona kadar sıfır araç önerisi

Hocam kronik sorunlu tutulmayan bir araba olsa dediğin ama öyle bir klasmanda değil bu yüzden 1.8m para verip sırf hemen satacam diye konforsuz paketsiz araba almak yerine üst seviye konfor ve paket sunan arabayı alırdım ve çok güzel satılıyor şuan araba piyasası durgun çünkü 2m aldıkları araba...
  20. Nquyen

1.8 milyona kadar sıfır araç önerisi

Tofaşa da bindim e200 e de şuan en beğendiğim tiggo8 oldu ama yeni araba alacaksan ve acelen yoksa byd yeni çıkanı bekle jeep olanı kasası yüzde 85 çelik 30 a yakın güvenlik paketi var tabii Türkler klasik sadece çevresinde gördüğü arabaları biliyorlar gerisini kötülüyor ya da galaricilerin...
Top Bottom