Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

sağlıklı çalışan hard polo yapmak mümkünmü

binemezsin 1.7cdi corsa vardı arkadaşta kara dumanlı yaptı 2. ayda motor aşağı indi uğraşmayın böyle işlerle en iyi ihtimalle her yer kurum bağlıyor
  2. Oğuzhan Yücel

Yardım Ticari araçtan promil yüksek çıktığı için ehliyeti kaptırdım

Maalesef dostum ticari araçlarda 0.20 1692013965 İtiraaz etmek bedava gidip edelim belki geri alırım
  3. Oğuzhan Yücel

Yardım Ticari araçtan promil yüksek çıktığı için ehliyeti kaptırdım

Merhaba arkadaşlar cumartesi gecesi promilden ehliyeti kaptırdım 0.33 ile ticari araçta olduğum in bir şey yapamadım kan testi verdim 0.20 geldi sonucu bu değer ile itiraz edebilirmiyim
  4. Oğuzhan Yücel

Öneri Araba Lastiği Önerisi

lassa da güzel lastiktir lakin lastikçiler onlarda en fazla ne varsa onu öneriyor maalesef lassa almadım yorum yapamayacağım
  5. Oğuzhan Yücel

şuan 2 aracım var 1i ticari onda 4 mevsim goodyear var geçen yaz aldım lastik çabuk yıprandı yada izmir sıcağına gelen bir lastik değildi önceden petlas vardı 4 mevsim 7 yıl kullandım kabak olunca değiştirdim petlas lastiği öneririm petlastan öncede hankook vardı onuda 6 yıl civarı kullandım bu...
  6. Oğuzhan Yücel

üstteki lastik 2022 üretimi zaten onu eleyin gidin hocam 4 mevsim şartmı üstüne bütçe ne kadar maks
  7. Oğuzhan Yücel

Honda S2000 fiyatları / Asgari ücret karşılaştırması

Türkiyede en gereksiz değer kazan boş arabası s2000 olabilir elin gevurunun şahini türkiyemde milyonluk herkesin yayları kesik 50 takla atmış her haftasonu çekilen s2000 1.5m civarında canım hondacılar iyi varsınız siz olmasanız ülke daha da güzelleşecek
  8. Oğuzhan Yücel

Megan 3 yazlık lastik önerisi

hocam michelin alınabilir yumuşak lastik olarak araçtan araca fark ediyor ama bende 2 araçta birinde goodyear 4 mevsim var ticari araçta gayet yumuşak ama goodyearlar 2 yıla sertleşir genelde diğerinde falken yazlık var skoda scala oda araba çok farklı o yüzden tam bişey söyelemek istemiyorum...
  9. Oğuzhan Yücel

DA forum üyeleri hayalindeki arabayı söylüyor.

oralar tehlikeli sular yanmış arabaya 50-60k diyenler var :d
  10. Oğuzhan Yücel

yenı golfler cok can yakıyor gecen yaz alacaktım mk5 55k cıvarıydı mubarek simdi 100kları aştı :d
  11. Oğuzhan Yücel

Ütopik olarak GTR R32 Tr koşullarında temizinden bir golf mk2
Top Bottom