Arama sonuçları: *

• Users: OrkunJJ
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OrkunJJ

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Bu paraya değmesi için kozmetikten çok direk motor kısmı üzerinde çalışman lazım. Öğrenmesi en zor kısım arabalarda motordur. İnce işçilik ister hata yapmamak gerekir. O yüzden motor öğrenecek olsan bir nebze 3-5 ay katlanmaya değer diyebilirdim. Ama kozmetik işi yani yaptıkları işte aşırı zor...
  2. OrkunJJ

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Bu tarz işverenlere asla boyun eğmeyin. Bu gençliği sömürmektir hakkını yemektir. Asla boyun eğmeyin umarım çalışacak kimseyi bulamayıp kepenk kapatırlar. Umarım çok daha güzel yerler bulursun çalışmak için. 8 bin TL çok komik bir rakam, Bu omurgasız insanlar kendilerini niye bu kadar uyanık...
  3. OrkunJJ

MTV Zam Saçmalığı???

Araç alırken 1 tane kendine 2 tane hükümete al, 5 sene binerken vergisiydi kaskosuydu yakıtıydı ıvır zıvırını öde 1-2 tane de öyle heba et. Ne kadar üzücü bir durum. Bir araç için 5 senede 5-6 araba parası ödemek Türkiye dışında dünyanın hangi ülkesinde var?
  4. OrkunJJ

Stajer Ehliyetli biri kiralık araçla çevirmeye girerse nolur

Fikrimce çevirmede sorun çıkmaz ancak kiralık arabaların sürme izni sadece kiralayan kişiye aittir. Sürmenizi tavsiye etmiyorum. Bir kaza olur bir şey olur, ayıkla pirincin taşını.
  5. OrkunJJ

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-dlk3534q-usb-c-girisli-15w-magsafe-arac-ici-hizli-sarj-cihazi-metalik-1232512.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.19.6 Şu Philips çok kaliteli. Vatan da çalışırken açmıştık...
  6. OrkunJJ

Öneri Sizce Halı Paspas mı Yoksa Havuzlu Paspas mı?

Bence halı. Düzenli temizlediğin sürece sürekli pislik tutmaz.
  7. OrkunJJ

400bin tl altı araba

Daha dayanıklı, yakıt açısından daha ekonomik, bakımını yağını suyunu eksiltmedikçe çok uzun kilometreler sorun çıkarmıyor. Yüksek tork, yakıtta az seçicilik bir sürü avantajı var bence.
  8. OrkunJJ

400bin tl altı araba

Bende aynı şekil araba bakıyorum, konuyu takipteyim. Sana tavsiyem hiç benzine lpgye girme dizelden şaşma dizel bak.
  9. OrkunJJ

Dünyam başıma yıkıldı

Genelde ön cama ve arka cama takılan tarzda kameralar oluyor, aracın sağını solunu gösteren tarzda harici hiç görmedim. Tesla gibi elektrikli araçlarda oluyor o da sensör olarak kullandığı için ek özellik sunuyorlar aynı kamerayla.
  10. OrkunJJ

Öneri 1997 Model Mazda 323 Alınır mı?

Yok hocam almadım. Babamla bizdeki araçları sürekli götürdüğümüz tamirciye danıştık, masrafı çok tutar ve parça bulmakta zorlanırız diye iptal ettim. Araba 2 hafta sonra zaten ilandan kalktı.
  11. OrkunJJ

1.500.000 TL’ye sedan önerisi

Tekrar tekrar konu açmasına laf edenler olmuş. Size ne arkadaşlar? Bu forumda binlerce üye var. Adam açtığı konulardan belki kendi gönlüne yatan etkileşimi alamamış tekrar tekrar kafasında oturana, gönlünde yatanı buluncaya kadar açmaya devam etmiş. Gayet normal ve doğru bir şey. Bende bir şeye...
  12. OrkunJJ

Katılıyorum, ilgimi en başta çeken zaten aracın içinin bu kadar temiz ve orijinal olması oldu. Dışı zaten yaşından ötürü malum yani değişen boya vs. aranmaz bu yaşta araçlarda. Tofaş parasına japon arabasına binmek sonuna kadar değer. 1714657454 Sonradan takılıyor ya 3-5 bine. Bana bluetooth...
  13. OrkunJJ

Önerin için teşekkür ederim bakacağım. Zaten araba da henüz karar kılmadım komple rektefiyeye girmesi maliyet ama asıl problem parça bulabilmek. Motorun içi ne durumda belli değil. Sadece üst kapak rektefiye olsa motor sağlığı iyi durumda olsa zaten başka araç aramama gerek kalmaz. Ama komple...
  14. OrkunJJ

Onlara da baktım ama bu bütçe ile imkansız. Onların da fiyatları uçmuş.
  15. OrkunJJ

@Heath Ledger @Mehmet Yılmaz Hocam peki sizce parça bulma zorluğu nasıl? İstanbul'da yaşıyorum. Rahatça parça bulabilir miyim? Piyasa da orijinal parçalar var mıdır ya da kalmış mıdır? Yan sanayi parçaların zaten bulunabileceğini düşünüyorum.
  16. OrkunJJ

Tabi ki canım yani kaç kere rektefiye görmüş vs. bunlar önemli.
  17. OrkunJJ

Sen ne diyorsun hocam genel olarak. Üst kapak rektefiye gerekirse başka çok büyük sorunu yoksa zaten direk alınabilir bir araba. Komple rektefiye gerekirse kendim yaptıracağım için ne işlem yapıldığını nerede nasıl yapıldığını bilerek güvenerek yaptırmış olacağım. Bu şekilde de alınmaya değer...
  18. OrkunJJ

Üst kapak çıkma 10-20 bandına bir sürü buldum internette. Rektefiye zaten pahalıya gelirse temiz çıkma alır direkt üst kapağı değiştiririm öyle bir durumda.
  19. OrkunJJ

Evet bende o şekilde düşünüyorum bir yandan. Komple isterse 50-60 bini çok rahat bulur. 200-210bin e gelmiş olur araç. Ama piyasadan da baktığımda 220-230 dan başlıyor sunroofsuz modeller. Ne durumda oldukları da belli değil. En azından kimin nasıl bir işlem uyguladığını bilmeden sürpriz yumurta...
  20. OrkunJJ

Araç sahibi bilinçli birisiyse motor conta yaktıktan sonra kullanmamışsa üst kapak rektefiye ile çözülebilir. Ama devam ettiyse aracı zorladıysa motorun komple rektefiyeye girmesi gerekebilir. Sence komple rektefiye gerekirse değer mi yaptırmaya? Ya da diyelim sadece üst kapak rektefiye ile...
Top Bottom