Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım

garantisi devam ediyorsa kesinlikle servisine gitmeni öneririm
  2. Otobuscu06

900K Araba Önerisi

evet onları da hesaplayacagım hocam o da önemli devir ekonomi devri
  3. Otobuscu06

900K Araba Önerisi

otomatik olması şart hocam babam manuel kullanamıyor 1738442705 otomatik olması şart hocam babam manuel kullanamıyor
  4. Otobuscu06

900K Araba Önerisi

caddy de düşünüyorum
  5. Otobuscu06

900K Araba Önerisi

sedan da olur hocam 1738441146 cross aklımda hocam 1738441371 megane 1.3ler nasıldır?
  6. Otobuscu06

900K Araba Önerisi

Arkadaşlar merhaba yeni bir araba alacağım otomatik ve suv olması önceligim babamla birlikte kullanacagım tipi biraz yakısıklı olsun fazla yakmasın istediklerim bunlar max 950ye kadar cıkabilirim düşük kmli olursa sevinirim :)
  7. Otobuscu06

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

Hocam herhangi bir ses gelmiyor çalıştıktan sonra normal şekilde çalışıyor tek sorun marş alırken oluyor.
  8. Otobuscu06

Hocam peki arabayı calıstırmalı mıyım babam gelene kadar cunku calıstırmazsam aku bitecek calıstırınca da ambeleye kalkacak diye korku var icimde
  9. Otobuscu06

Arkadaşlar merhaba 2012 model renault megane 3 edc arabamız var son zamanlarda arabada bir sorun var gibi sanki 2 ay önce babam arabayla tırcıların mazot alabilmek icin sıraya girdigi bir yerden 35₺ ye mazot almıs normalde fiyatı o zamanlar 42₺ falandı aldıgı yer türk petrolleri ve fişi de var...
  10. Otobuscu06

T cross vs kamiq vs Puma

Kamiq hocam modelli olması daha iyi olur
  11. Otobuscu06

T cross vs kamiq vs Puma

Karoq var bizde kamiq de süper net kamiq
  12. Otobuscu06

Uçak Bileti Check in Nedir ?

Hayır online yapın eğer uçak altı bagajınız yoksa onlineden biniş kartınızıda alın ve direkt uçağa geçin ama eğer uçak altı bagajınız varsa havaalanından biniş kartı alın
  13. Otobuscu06

Uçak Bileti Check in Nedir ?

Parayla aldıgın koltuğa oturacagını bildirmek gibi düşün bende merak ediyodum ücret karsılıgı koltuk satın aldm ayrıca check-in de yaptım 1722513231 Online yapmanı tavsiye ederim havaalanında 90 dakika önce kapanıyor
  14. Otobuscu06

Araba Tepki Vermiyor

Toyota da olması garip acıkcası hocam
  15. Otobuscu06

Araba Tepki Vermiyor

bizimkide aynıydı hocam araba zorla acılıyodu kapıları falan
  16. Otobuscu06

Araba Tepki Vermiyor

dediğim gibi muhtemelen akuden hocam gecmis olsun
  17. Otobuscu06

Araba Tepki Vermiyor

değiştirmekte fayda var hocam biz başka bir arabadan destekleyip sanayiye goturmustuk orda demişlerdi Akü bitmiş diye
  18. Otobuscu06

Araba Tepki Vermiyor

hemen hemen aynı durum benim de basıma geldi hocam akü rahmetli olmuş sanırım benim araç marş bile almıyodı
Top Bottom