Arama sonuçları: *

• Users: Ozzyy
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ozzyy

Fiat Egea 1.6 E-Torq HB otomatik alınır mı?

Dizel de mazot fitresi devreye girer zevk alamazsın dizel arabadan araba dediğin benizli olur mazot fitresi servis den almazsan 100-150 tl arasındadır
  2. Ozzyy

Pirestijli marka olduğu için ihtiyacı yok bilen alıyor bilmiyenler sanayide geziyor .D
  3. Ozzyy

Seni motoru tatmin etmeyebilir dostum abd sırf benzin vergi derdi olmadığı için 2.0 2.5 benzinlilerine biniyorlar.
  4. Ozzyy

Biraz daha 110-120 bandına çıkarkek mazda 3 düşünebilirsiniz servis yüzü görmezsiniz sıkıntı çıkmaz sağlam japon sadece japonlar kendileri gibi düşünmüş arkası bırazcık dar :D
  5. Ozzyy

Passat sanayiye düşmesin dostum :D zaten dsg alırsanız sorun cıkabiliyor opel astra sedan düşünülebilir f/p car :D
  6. Ozzyy

Benzinli Fiat hybrit nerde ya :D daha gelmedi egea ezbar bozuyor kardeşim ben kaza yapan egea gördüm benzinli 1.4 araç ta hiçbirşey olmamasına rahmen araç patlatı vurduğu sırada bi motorunda yağ yakmaları da mevcut egea tercih etmeyin.
  7. Ozzyy

Yardım 2.El 15000-20000 TL Araba önerisi.

r19 uno
  8. Ozzyy

arıza

Debiraj veya volanta bakın motorda bir şey yoksa parçayı hangi marka kullandınız detaylar verin
  9. Ozzyy

150.000'e kadar otomobil tavsiyesi

Kardeşim ben parçacıyım Sorun çıkarmayacak başını ağrıtmayacak bir araba isttiyorsan mazda 3 power modeline bakabilirsin arkası biraz dar ama hiç sorun yaşamazsın
Top Bottom