Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Orası emniyet şeridi değil 2.si durduktan sonra flaşör koyman lazım yola ve kaza fotoğrafını videodaki yaptıysanız çok büyük hata ama yinede dörtlün açık olduğu için %75 karşı taraf suçlu olacak.
  2. Patates Köftesi

Cherry Sizce alınır mı

O zaman adam dan rica et bir bakabilir miyim de
  3. Patates Köftesi

Cherry Sizce alınır mı

Piyasada çok fazla ön yargı var ama konfor ve performans bakımından fiyatına göre en iyisi olduğunu söyleyebilirim suv alıcaksan o fiyata Qashqai felan alman saflık olur . Ben senin yerinde olsam gider bayiye test ederim aklına yatarsa alırsın.
  4. Patates Köftesi

Cupra formentor vs Ford focus

tabii ki de cupra
  5. Patates Köftesi

BMW 320d M Sport alınır mı

sanayide yemek yemek istiyorsan alınır kanka.
  6. Patates Köftesi

Araba çok yakıyor (1.2tsi)

Hocam motor zaten verimsiz bir motor değerler normal birde sen bu hesaplamayı arabadan mı baktın yoksa kendin mi hesapladın.
  7. Patates Köftesi

Japon OTOMOBİL devleri guvenlik testlerinde hile yaptıklarını itiraf etti

Dostum tamamda bu tarz arabalar eskiyince çok masraf çıkarıyor.
  8. Patates Köftesi

Japon OTOMOBİL devleri guvenlik testlerinde hile yaptıklarını itiraf etti

araba olmuş 8 yaşında kesinlikle önermem bu tarz arabaları.
  9. Patates Köftesi

Araç piyasası düşmeye mi başladı?

Günaydın kanksss
  10. Patates Köftesi

Yardım Fikirlerinize ihtiyacım var Cherry Tiggo 8 Pro

Bizim tanıdığımızda sizin gibi aynı şekilde aldı gayet memnun arabadan , çok ön yargı var ancak fiyatına göre bana göre en iyisi , parça tedariği olarak ise yetkili servislerde tüm parçalardan bulunmakta artık zaten bir şey sipariş edildiğinde 3-5 hafta aralığında geliyor araba performans olarak...
  11. Patates Köftesi

Araba geriye çok hızlı atıyor

2000 model araçta yoktur genellikle elektrikli el freni olan modellerede oluyor.
  12. Patates Köftesi

Araba geriye çok hızlı atıyor

Kanka zaten geri vitesin torku daha yüksektir araba daha hızlı tepki verir , arabanı vitese takınca gitmemesinin sebebide arabanda auto hold açık olması olabilir.
  13. Patates Köftesi

Nissan Qashqai +2 j10 kasa teyip sorunu

Kanka soketlerde bir temassızlık olabilirim birde direksiyonun tuşlarında çalışmaması ondandır büyük ihtimal.
  14. Patates Köftesi

Yardım Otomatik vites ehliyeti hakkında?

Ehliyeti düz al arabayı oto al zaten ileride çok az manuel kalıcak bildiğin üzere manuel zaman kaybettiriyor özellikle hızlı arabalarda.
  15. Patates Köftesi

1.3m kadar araba önerisi

ön yargınız yoksa chery alın derim performans ve konfor olarak üzmez.
  16. Patates Köftesi

L300 Uyumlu Radyo Önerisi

kanka 2 k olanlar ses kalitesi iyi olduğu için zaten ses versin yeter diyorsan git sanayiye en ucuzunu iste
  17. Patates Köftesi

Bu araba alınır mı sizce

Valla biraz önyargın olabilir ama kesinlikle chery öneririm bu araba ise yine alınabilir km de yerinde. 1713610455 bütçesi 1.2m
  18. Patates Köftesi

Öneri TESLA MODEL Y TÜRKİYEYE 1.791.451 TLDEN SATIŞA ÇIKTI

bu arada araştırdım telsla sadece tr ye özel bir arkadan itiş yapmış bu yüzden %10luk ötv dilimine giriyor ama hem motor (160kw öbür modeller ise 300kw civarı) olarak hemde Tesla larda alıştığımız otopilot gibi özellikler yok (sonradan isterseniz alabiliyorsunuz ama o zaman fiyat 2.4 civarı...
Top Bottom